- 6,678
- 10,987
- 113
Sen çok ağlıyorsun dostum belki ondan olabilirDostum ben niye yokum listede mesela onu soralım o zaman arkadaşa
Sen çok ağlıyorsun dostum belki ondan olabilirDostum ben niye yokum listede mesela onu soralım o zaman arkadaşa
Baktım da yetkili merci ben değilim.Dm e bak bi
O dönemleri hatirliyorumSıkıntı yok bee çok zor dönemlerden geçtik bunlar birşey değil düzelir 😉
Mesela senin ilk adımda takibin yok benim var ben niye yokum onu öğrenelim broAlintiladiklarinliste iste neyini anlamadin
Lan ben yokum listede bananeMesela senin ilk adımda takibin yok benim var ben niye yokum onu öğrenelim bro
Kara liste dediğin sana sponsor olupta roll açtığında kazanç sağladığın zaman dönüş yapmadığın kişiler ise hemen paylaş 👍Ben de kara listemi paylaşacam az sonra 😀
Devrecilik yapılıyor neden hakkımı savunmucam. Adamların ilk kuponda takibi yok ödül aldı biz 2 saatir kupon takip ediyoruzSen çok ağlıyorsun dostum belki ondan olabilir
Bıraz bekle knk eğer dönüş yapmassa isyan edersinDevrecilik yapılıyor neden hakkımı savunmucam. Adamların ilk kuponda takibi yok ödül aldı biz 2 saatir kupon takip ediyoruz
Dost sen ne anlatıyorsun daha dağıtımı bitirmemişim tek tek atıyorum kendi kendini listeye alıyorsun bide verilen ödülü beğenmiyorsun. Listede yoksun bi gelip bi gittiğin için dm at kendi payımdan atıcam sanaDevrecilik yapılıyor neden hakkımı savunmucam. Adamların ilk kuponda takibi yok ödül aldı biz 2 saatir kupon takip ediyoruz
Hakkını savunmana kimse bir şey demiyorda konuda dikkatimi çok çekti sen savunmuyorsun ağlıyorsun ve çok gergin panik içindesin.Dağıtım tamamlanmış mı ödüller bitmiş mi?Bittikten sonra hakkın gördüğünü almazsan konuda yazar geçersin.Sabahtan beri gözüme çarptı için yazıyorum sana özellikle gelirse gelir gelmezse hayatın sonu olmayacak bil istedimDevrecilik yapılıyor neden hakkımı savunmucam. Adamların ilk kuponda takibi yok ödül aldı biz 2 saatir kupon takip ediyoruz
Nerde geldim gittim. Tüm maçları takip ettim ben. 3 kupona 44 mesaj atmışım hangi ara gittim ?Dost sen ne anlatıyorsun daha dağıtımı bitirmemişim tek tek atıyorum kendi kendini listeye alıyorsun bide verilen ödülü beğenmiyorsun. Listede yoksun bi gelip bi gittiğin için dm at kendi payımdan atıcam sana
OkHakkını savunmana kimse bir şey demiyorda konuda dikkatimi çok çekti sen savunmuyorsun ağlıyorsun ve çok gergin panik içindesin.Dağıtım tamamlanmış mı ödüller bitmiş mi?Bittikten sonra hakkın gördüğünü almazsan konuda yazar geçersin.Sabahtan beri gözüme çarptı için yazıyorum sana özellikle gelirse gelir gelmezse hayatın sonu olmayacak bil istedim
Bende yokumDostum ben niye yokum listede mesela onu soralım o zaman arkadaşa
Bak dost birsey demek istemiyorum ama dmden yazma hele emir verir gibi hiç konuşma. Kalbini kırmak istemiyorumDevrecilik yapılıyor neden hakkımı savunmucam. Adamların ilk kuponda takibi yok ödül aldı biz 2 saatir kupon takip ediyoruz
Bu adamı hakkını yemeyınNerde geldim gittim. Tüm maçları takip ettim ben. 3 kupona 44 mesaj atmışım hangi ara gittim ?
relax beyler
İkiniz bi gelip bi gitmişsiniz dm atın atıcam yinedeNerde geldim gittim. Tüm maçları takip ettim ben. 3 kupona 44 mesaj atmışım hangi ara gittim ?
Bilader gidip geldiğin yeri ve sayfayı bana söyler misin. Gidip gelme falan yokİkiniz bi gelip bi gitmişsiniz dm atın atıcam yinede