Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bella / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
Kara liste dediğin sana sponsor olupta roll açtığında kazanç sağladığın zaman dönüş yapmadığın kişiler ise hemen paylaş 👍
Dönmediğim adam yoktur benim kazanç sağladığımda. Bir gün donmezsem diğer gün dönerim. Parayı görünce değişen insanlardan Allah beni korusun ben sizin bu kazandıklarınızin 2.3 katını bir günde dagitiyordum. şu lafdan sonra benden uzak Allah a yakın✋

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,543
1,972
113
İkiniz bi gelip bi gitmişsiniz dm atın atıcam yinede
yanlış anlamada dostum en başından beri takip ediom ne gidip gelmesi betcoda link yok diye aradık maçın başlamasını bekledim o ara yazanda yazıyordu zaten.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,319
10,125
113
yanlış anlamada dostum en başından beri takip ediom ne gidip gelmesi betcoda link yok diye aradık maçın başlamasını bekledim o ara yazanda yazıyordu zaten.
Dostum atıcam diyorum dm atın diyorum atında kapansın şu konu hala uzuyor

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,878
1,555
113
Dost sen ne anlatıyorsun daha dağıtımı bitirmemişim tek tek atıyorum kendi kendini listeye alıyorsun bide verilen ödülü beğenmiyorsun. Listede yoksun bi gelip bi gittiğin için dm at kendi payımdan atıcam sana
Kendi payımdan atıcam ne sadaka verir gibi. En başından beri aralıksız takip yapan burda kerameti 7-8 kişi var zaten. Nerde gelip gitmişim. Hepsinde tek tek saydım

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Dönmediğim adam yoktur benim kazanç sağladığımda. Bir gün donmezsem diğer gün dönerim. Parayı görünce değişen insanlardan Allah beni korusun ben sizin bu kazandıklarınızin 2.3 katını bir günde dagitiyordum. şu lafdan sonra benden uzak Allah a yakın✋
Buraya bu lafı attıysan eğer mutlaka bir yaran vardır Allah'a yakın olanın yarası da tez zamanda kapanır inş'ALLAH

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Kendi payımdan atıcam ne sadaka verir gibi. En başından beri aralıksız takip yapan burda kerameti 7-8 kişi var zaten. Nerde gelip gitmişim. Hepsinde tek tek saydım
Hood tan tanıyormuşsun beni hood nedir birlikte Robin Hood u mu izledik. Yav kafanda ne yaşıyorsun sen.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,319
10,125
113
Ne sadakası dostum ne fesat adamsın sen baştan liste çıkıyor ona göre gönderiliyor bana para. Şimdi sana atacağım kendi payım oluyor

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,878
1,555
113
Ya çok uzattım ve kardeş
Hak diye bir seymi var mecburmu istedigine atar istediğine atmaz bol şans der geçersin
Dostum bunu etkinlik sahibi yapsa tamam ki defalarca başımıza geldi tamam dedik geçtik. Başkasının etkinlik sahibi adına bunu yapmasına gerek yok. Diyelim Muro etkinlik açtı 100 k dağıtacak beni seçti. Ben gönlüme göre versem ne düşünürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...