- 10,705
- 6,791
- 113
23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Bılene odul ne23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
6023 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Bende 32 yaşındayım 33 yaşındasın diyolar reis 😂 aynı durumdayz23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Benim için büyük dert evlilik konusu başımı şişiriyorlar evlen diye yaşa takıntılıyımEn büyük derdin bu olsun
26 yaşındasın yani ikisi de değil23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Zebra dayıya sor forumda bi onun konusu kaldı23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Neden evlenmen lazımmışO degol benim 29 kadar evlenmem lazım bunlar benim psikolojimi bozdu iyice yaş takıntım başladı
30 dan sonra evlilik düşüncesi çok olmuyor. Gündelik dul avcılığı yağ şeker katkısı ile orgazm esintisi filan. 29 a kadar evlenmeye bak kralO degol benim 29 kadar evlenmem lazım bunlar benim psikolojimi bozdu iyice yaş takıntım başladı
Adamın babasını neden karıstıyonBabana sor diyen çıkmamış hayret
30 kadar evlenmezsem kınarlarmıs beni psikolojimi bozdular aoqNeden evlenmen lazımmış
Adam değilde ondanAdamın babasını neden karıstıyon