Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ben Kaç Yaşındayım

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Sizin okudugunuz Mektebin
Doğum tarihin: 23 Eylül 1999
Bugünün tarihi: 9 Mart 2026
Hesaplayalım:
23 Eylül 1999 → 23 Eylül 2025 = 26 yaşını doldurdun
23 Eylül 2026’da 27 yaşına gireceksin
Yani şu anda:
✅ 26 yaşındasın.
Sana 27 diyenler genelde “yıl hesabı” karıştırıyor.
28 diyenler ise bayağı ileri gitmiş. 😄
Kısa özet:
Şu an: 26
23 Eylül 2026’da: 27
İstersen sana çok basit bir yaş hesaplama yöntemi de öğretebilirim; bir daha kimse seni sinir edemez. 😄

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
259
109
43
Şimdi saçma konu diyenlere hak veriyorum ama beni delirttiler iyice evlen evlen yasin geçiyor diye ondan takinti yaptım yaşa
3 ay sonra 38 olucam banada zamanında baskı yapmışlardı şimdi benim gibi boş koyuyorlar alışırlar akışına bırak

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Sizin okudugunuz Mektebin
Doğum tarihin: 23 Eylül 1999
Bugünün tarihi: 9 Mart 2026
Hesaplayalım:
23 Eylül 1999 → 23 Eylül 2025 = 26 yaşını doldurdun
23 Eylül 2026’da 27 yaşına gireceksin
Yani şu anda:
✅ 26 yaşındasın.
Sana 27 diyenler genelde “yıl hesabı” karıştırıyor.
28 diyenler ise bayağı ileri gitmiş. 😄
Kısa özet:
Şu an: 26
23 Eylül 2026’da: 27
İstersen sana çok basit bir yaş hesaplama yöntemi de öğretebilirim; bir daha kimse seni sinir edemez. 😄
Oh oh şükür kralım 25 falan yapsak iyiydi 😁😁

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
30 kadar evlenmezsem kınarlarmıs beni psikolojimi bozdular aoq
Kral bide evlilikten önce kınanması gereken şey kumar olabilir. Birde bağımlılık dereceglni bilmesem de bu illetten kurtulmadan, el kızının günahını alma.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,802
113
30 kadar evlenmezsem kınarlarmıs beni psikolojimi bozdular aoq
Peki bu senin hayatın mı yoksa onların hayatı mı

Sırf yapılması gerektiği için yapılan evlilikler bana samimiyetten uzak geliyor

Klasik Ortadoğu insanı kafası. Başkalarının hayatına sürekli burunlarını sokarlar

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Kral bide evlilikten önce kınanması gereken şey kumar olabilir. Birde bağımlılık dereceglni bilmesem de bu illetten kurtulmadan, el kızının günahını alma.
Valla 1 sene öncesine kadar günde 10 saat forumda dururdum son 1 senedir. Pek alakam yok eskisi kadar

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,802
113
Kızlar genellikle 20'li yaşlarının başında çok seçici olurlar. Yaş 30'u geçmeye başlayınca kriterleri her sene biraz daha aşağı doğru iner

Zengin koca isterken yaş ilerlemeye başlayınca memur olsun sabit geliri olsun yeter moduna girerler

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
biri 27 diyor biri 26 diyor biri 28 diyor ülke olarak matematik zayıf aga hepimizin😁😁

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,348
20,893
113
Peki bu senin hayatın mı yoksa onların hayatı mı

Sırf yapılması gerektiği için yapılan evlilikler bana samimiyetten uzak geliyor

Klasik Ortadoğu insanı kafası. Başkalarının hayatına sürekli burunlarını sokarlar
Şöyle düşün kardeşim birde yaşlandın annen baban abin kardeşin ne varsa kaybettin tek başına kaldın yaşın 60 olmuş hastasın hastaneye yattın başında kim duracak sana kim bakacak veya adliyelik mahkemelik işlerin oldu yada en basiti cezaevine düştün iyi kötü bir evladının sana bakması mı var yada tek başına çaresiz kalmak mı ihtiyaçların var sana kim yardımcı olacak veya kim destek olacak evlilik gençlikte değil yaşlılıkta önemlidir haa benim çok param var ya bakıcıda tutarım hizmetçide tutarım dersen orası başka bilemem onların samimiyetide nasıl olur bilemem aslında aileler bu yüzden evlendirme peşinde bunu anne baba olmadan anlamak zor