Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ben Kaç Yaşındayım

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,708
6,791
113
O zaman ben bu foruma 23 yaşımda üye olmuşum iaqid

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,802
113
Şöyle düşün kardeşim birde yaşlandın annen baban abin kardeşin ne varsa kaybettin tek başına kaldın yaşın 60 olmuş hastasın hastaneye yattın başında kim duracak sana kim bakacak veya adliyelik mahkemelik işlerin oldu yada en basiti cezaevine düştün iyi kötü bir evladının sana bakması mı var yada tek başına çaresiz kalmak mı ihtiyaçların var sana kim yardımcı olacak veya kim destek olacak evlilik gençlikte değil yaşlılıkta önemlidir haa benim çok param var ya bakıcıda tutarım hizmetçide tutarım dersen orası başka bilemem onların samimiyetide nasıl olur bilemem aslında aileler bu yüzden evlendirme peşinde bunu anne baba olmadan anlamak zor
Tam da bu yüzden evlilikler samimiyetsiz geliyor dostum. Bunları tabi ki düşündüm. Ama sırf yaşlanınca yalnız kalmamak için evlenemem

Olması gerektiği için olan birşey samimiyetsiz ve yapmacık geliyor

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,414
1,903
113
bunların hepsi yalan söylüyor hesapladım 65 yaşındasın yarın git ücretsiz akbil al kendine

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,708
6,791
113
20 30 sene önce millet 15 16 yaşında evleniyormuş vay be

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Tam da bu yüzden evlilikler samimiyetsiz geliyor dostum. Bunları tabi ki düşündüm. Ama sırf yaşlanınca yalnız kalmamak için evlenemem

Olması gerektiği için olan birşey samimiyetsiz ve yapmacık geliyor
kanka bende böyle düşünüyordum ama başına bazı şeyler gelmeden bilemezsin anlamakta anlatabikmekte zor bir gün bir yerde umarım olmaz tek başına kalıpta yardım isteyebileceğin kimse kalmazsa elden ve ayaktanda düşmüşsen o zaman anlarsın ne demek istediğimi, şimdi muhtemelen başın dara düşse anne baba gardaş diyebileceğin insanlar var bu muhabbet ondan böyle herkesin kendi seçimi

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,875
1,128
113
Olduğundan fazla gösteriyorsun 30 a anlamaşalim

adelphaaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
29
48
26 yaş tam hızlı zamanlar değerini iyi bil

adelphaaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
29
48
kırılmadık ceviz bırakma yaş geçince dişler kıramıyo çevizleri, ceviz bile bulamıyosun kırcak

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,409
4,937
113
Ne zaman böyle bir konu açılır diye hep kendimi yırttım

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,963
3,402
113
23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
2026dan 1999 da çıkaramıyorsan bunca zamandır boşa yaşamışsın

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Beyin yokmu oglum sende bu nasıl konu yaşını millete soruyor geveze