Sen sevda kuşusan uçta görekBen sevda kuşuyam Ekli dosyayı görüntüle 955453
Sen sevda kuşusan uçta görekBen sevda kuşuyam Ekli dosyayı görüntüle 955453
sizin konular seviyesiz ilerleyince konular kapatıldı dostumBizde sohbet konusu açıp kafamızı Dağıtıyorduk konular hep kapatıldı.
Ne sohbet konusu bu forumda en gereksiz şeydir muhabbet konusu cok iyi yaptılar herkes dolandırıcı olduBizde sohbet konusu açıp kafamızı Dağıtıyorduk konular hep kapatıldı.
Neyse konuyu uzatmiyayim iyi forumlarsizin konular seviyesiz ilerleyince konular kapatıldı dostum
Adminler Para alışverişi yasak diyor. kimse birbirine cukka harici borç vs vermezse dolandirilmaz.Ne sohbet konusu bu forumda en gereksiz şeydir muhabbet konusu cok iyi yaptılar herkes dolandırıcı oldu
Muhabbet konuları olunca ister istemez samimi olacagin kişiler oluyor ardından seni bir güzel öpüp gidiyorlar suan forum daha güzelAdminler Para alışverişi yasak diyor kimse birbirine cukka harici borç vs vermezse dolandirilmaz.
Erho anneleri kızlarina göster ama elletme dermişMuhabbet konuları olunca ister istemez samimi olacagin kişiler oluyor ardından seni bir güzel öpüp gidiyorlar suan forum daha güzel
Bize bastılar 5 parasız kaldıkBende bir sevda 🐓 yum basar basar geçerim![]()
Geçmiş olsun. Aynı şekilde bende sinek avlıyorumBize bastılar 5 parasız kaldık
Durum bildiğn gibi değil. Sen yine 3 5 bulup oynuyorsun. Ben sıfıra sıfır. Elime para geçerse de anında kayıp oluyor biliyon geçenki olanı. Sıkılıyorum bunalıyorum artık.Geçmiş olsun. Aynı şekilde bende sinek avlıyorum
Oynamıyorum nerede gece bonustan elime 1k geçti bi Arkadaşa Borcumu ödedim uyudum. Krize girdikDurum bildiğn gibi değil. Sen yine 3 5 bulup oynuyorsun. Ben sıfıra sıfır. Elime para geçerse de anında kayıp oluyor biliyon geçenki olanı. Sıkılıyorum bunalıyorum artık.
Uzat istersen hadi erkek görelim 😂Neyse konuyu uzatmiyayim iyi forumlar
@clovers1995 ne yaptın bota
Ben sevda kuşuyam Ekli dosyayı görüntüle 955453