Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ben Sevda Kuşuyam

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,064
18,092
113
Şu görüntü kirliliğine bir dur diyin artık modum, biri çıkıp hakaret edecek gereksiz yere banlanacak, mecbur değiliz forumda her gün bunun abuk sabuk deliliğine katlanmaya. Yani şimdiye kadar muhtemel 50 defa banlardınız beni aynı konuları açsaydım. Kaldı ki muhabbet konuları da yasaklanmıştı @Daimon @Shellac
Birazcık küçük yazsaydın kirvecan böyle okuyamıyorum:)

Alim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
344
83
cik cik cik sevgilimi arıyem

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,054
193,036
113
Şu görüntü kirliliğine bir dur diyin artık modum, biri çıkıp hakaret edecek gereksiz yere banlanacak, mecbur değiliz forumda her gün bunun abuk sabuk deliliğine katlanmaya. Yani şimdiye kadar muhtemel 50 defa banlardınız beni aynı konuları açsaydım. Kaldı ki muhabbet konuları da yasaklanmıştı @Daimon @Shellac
Güzel insan hoşuna gitmeyen konulara bakmaz isen daha sağlıklı olacaktır
Konu absürt olunca biz müdahele edebiliriz
Günün güzel geçsin

Alim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,128
344
83
başlık yaktı başımııııı

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Günün güzel geçsin
Valla modum bakma diyip geçmek kolay, sizde kolay olanı seçiyorsunuz maalesef. Aynı konuları başkası her gün açsa çok tan müdahale etmiş olacağınızı düşünüyorum. İyi günler

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,237
2,451
113
Günün güzel geçsin
Niye sürekli ayrı ayrı konu açıyor ki . Tek bir konu açsın onun içinde paylaşsın sürekli. Çoğu kişi rahatsız oluyor artık bu tür saçma konulardan

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,424
4,392
113
Valla modum bakma diyip geçmek kolay, sizde kolay olanı seçiyorsunuz maalesef. Aynı konuları başkası her gün açsa çok müdahale etmiş olacağınızı düşünüyorum. İyi günler
Kardeşim bak adminde dedi rahatsız olduğun konulara bakma bukadarmı zor ne garip adamsiniz