- 3,410
- 17,819
- 113
İyi bari yabancıya gitmemiş para reisimAynı maça deplasman 16.5 alt oynadım evet son 4 dk sayı atmadilar benim de mucize ile geldi kupon.
İyi bari yabancıya gitmemiş para reisimAynı maça deplasman 16.5 alt oynadım evet son 4 dk sayı atmadilar benim de mucize ile geldi kupon.
Kayiplardasin bu araAynı maça deplasman 16.5 alt oynadım evet son 4 dk sayı atmadilar benim de mucize ile geldi kupon.
Beceriksizlik mi desem şike mi desem pi çlik mi desem ne desem bilemedim açıkçası5 dk kala 25 sayı olmuşken oynadım.. ilk per sonucu böyle bitmesi mümkün mü 😀Ekli dosyayı görüntüle 952172
Sen oynadiysan herşey mübahAynı maça deplasman 16.5 alt oynadım evet son 4 dk sayı atmadilar benim de mucize ile geldi kupon.
TebriklerBu Olacak galiba buda çok rahat geldi 😀Ekli dosyayı görüntüle 952204
Abilere selam alta devamBu Olacak galiba buda çok rahat geldi 😀Ekli dosyayı görüntüle 952204
İşten güçten fırsat bulursak geliyoz dostum yaKayiplardasin bu ara
Bazen oluyor böyle mucizeler ama eşrefin 5 bini gitmiş yazık olmuş onun hakkiydi bir anormallik olmasa😀Sen oynadiysan herşey mübah
Betco da basket oynanmaz canlidan sure yi yanlis gosteriyorlar tuzaga dusuruyorlar gecmis olsun5 dk kala 25 sayı olmuşken oynadım.. ilk per sonucu böyle bitmesi mümkün mü 😀Ekli dosyayı görüntüle 952172
Allah kolaylık versin dostumİşten güçten fırsat bulursak geliyoz dostum ya
Nasılsa ikinizde Zengin sıkıntı yokturBazen oluyor böyle mucizeler ama eşrefin 5 bini gitmiş yazık olmuş onun hakkiydi bir anormallik olmasa😀
Eşref adamdır yine açarAksini oynasan konu açar mıydın kendine bunu sor. Geçmiş olsun
Yağcılar da inecek var 🐫 ciAbilere selam alta devam
Ahmedime laf yok.Yağcılar da inecek var 🐫 ci![]()
Tmdir Metin ben yagciyimYağcılar da inecek var 🐫 ci![]()
doğru görüyosun eşrefim bi yanlış yok5 dk kala 25 sayı olmuşken oynadım.. ilk per sonucu böyle bitmesi mümkün mü 😀Ekli dosyayı görüntüle 952172
Ahmedime laf yok.
Takılıyorum sanaTmdir Metin ben yagciyim
Ya sende dur hemen kabul etmeTmdir Metin ben yagciyim
Valla alındım kimseye karismamam lazım 5 6 ay yoksa başkan beni uçuracak kimseye takilmiyorum artikTakılıyorum sana