Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Ben Yanlış Mı Görüyorum

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,629
2,469
113
Dostlar bu kadarı da pes dedirtti.. hepsine eyvallah hepsine tamam da biri şunun mantıklı açıklamasını yapabilir mi 😡😡
Başkan almsenin görmustum normalde oynamak oyanyak dedik 2 çeyrek başladığında 150.ust dedim
İlk yarı barem 160 lardaydi sonuca bak
Daha da oynamam buda döndü basketmi uzak dursun
Screenshot_20260403-022731.jpg

murat19953

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
871
409
63
Dostlar bu kadarı da pes dedirtti.. hepsine eyvallah hepsine tamam da biri şunun mantıklı açıklamasını yapabilir mi 😡😡
Kral attığın kupon gibi başıma çok geldi genelde hep çeyrek lere oynuyorum en son bir kuponum oldu tekelbet te 2 çeyrek 46 sayı ve 50 yapmıtı 3 cü çeyrekte 4 dakika vardı bitmesine 29 sayı yapmıştı 44.5 üst yaptım maçta 32 sayıyla bitti çok denk geliyor baskette geçmiş olsun

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,409
730
113
Ya ben bikere Arjantin 2. Ligi'nde bi maça oynadım 1 0 benim takım öndeyken kayıp sonuçlandı desteğe sordum kaleci hatalı gol yediği için taraftar kalecinin ağzını burnunu kırdığı için geçersiz dedi haberlere baktım doğruymuş

mahmudu76

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
208
43
geçmiş olsun yapacak bir şey yok. biliyorum mesele para değil insana koyuyor.bana da zamanında lyon maçında benzeri olmuştu. 90+5 te 3 dakika kala 3 gol olmuştu. dede de 100 betten 1000x atmıştı ilk el maviyle çarptı bir turda uzattı 19 el boş geçti. olmayınca olmuyor bazen