- 33,837
- 17,927
- 113
Eline vur ekmeğini al çok mazlum bu devecibeyYa sende dur hemen kabul etme
Eline vur ekmeğini al çok mazlum bu devecibeyYa sende dur hemen kabul etme
Kimseyle polemiğe girmem gerek artık ne derlerse bastaciYa sende dur hemen kabul etme
Hem gömdün hem ovdun anlamadimEline vur ekmeğini al çok mazlum bu devecibey
sonuca şaşırmadan önce siteyi değiştirmen lazımBaşkan almsenin görmustum normalde oynamak oyanyak dedik 2 çeyrek başladığında 150.ust dedim
İlk yarı barem 160 lardaydi sonuca bak
Daha da oynamam buda döndü basketmi uzak dursun
Ekli dosyayı görüntüle 952412
İstedikleri gibi ayar veriyorlar bu gözler nba de Euroleague de 5-6 dk sayı çıkmayan maçlar gördü paranın döndüğü yerde herşeyi beklerim geçmiş olsun kral5 dk kala 25 sayı olmuşken oynadım.. ilk per sonucu böyle bitmesi mümkün mü 😀Ekli dosyayı görüntüle 952172
Kral attığın kupon gibi başıma çok geldi genelde hep çeyrek lere oynuyorum en son bir kuponum oldu tekelbet te 2 çeyrek 46 sayı ve 50 yapmıtı 3 cü çeyrekte 4 dakika vardı bitmesine 29 sayı yapmıştı 44.5 üst yaptım maçta 32 sayıyla bitti çok denk geliyor baskette geçmiş olsunDostlar bu kadarı da pes dedirtti.. hepsine eyvallah hepsine tamam da biri şunun mantıklı açıklamasını yapabilir mi 😡😡
O zaman cyber basket oynamamışsın 6 dkda 2 sayı olduğunu bilirimLa baba 11 yıl oldu oynuyorum her serefsizligi gördüm yaşadım. Ama bunu ilk defa gördüm ve sizinle paylaşmak istedim