Kupon güzel la bol şans
Bol şans gelir umarım dost
Nantes iptal mi olduDiğer kupona
Brest 6 korner
Auzerre 1.5
Le havre 1.5
EvetNantes iptal mi oldu
Bol sans berk
Korner zor auxerre daha zor ilk yarı atmışlardı iptal ettiler golü atan sinayoko sauexrrew 1.5 dedik 10 oran siyako attı ama 2 gelmediDiğer kupon için le havle içerde, korner ve auzerre kaldı bol şans
Daha vakit var bi atsa zaten ilk kupon üşümese maçımın sonucunu beklerKorner zor auxerre daha zor ilk yarı atmışlardı iptal ettiler golü atan sinayoko sauexrrew 1.5 dedik 10 oran siyako attı ama 2 gelmedi
Sıkıntı ya korner 4 oldu diper kuponda da aslında her şey auexrre maçında saklıDaha vakit var bi atsa zaten ilk kupon üşümese maçımın sonucunu bekler
Evet auexrre bi 2 olsa çok rahatlatır bakalım belki olur 1 atak 2yi niye atmasınSıkıntı ya korner 4 oldu diper kuponda da aslında her şey auexrre maçında saklı
Rahat battı işte düz oranı 8.00 di sonra 7.40 oldu dedim düştü tüh bari 1.5 auexrre yapayım 8.90 olsun ah oldu bak bana girdi kusurat için ulan kaza bela bi atsalarEvet auexrre bi 2 olsa çok rahatlatır bakalım belki olur 1 atak 2yi niye atmasın
Atacak gibi geliyo bana ya sardı bi takip etmekRahat battı işte düz oranı 8.00 di sonra 7.40 oldu dedim düştü tüh bari 1.5 auexrre yapayım 8.90 olsun ah oldu bak bana girdi kusurat için ulan kaza bela bi atsalar