- 20,442
- 17,664
- 113
Onu beklicen 24 saat de bahsettiğin tutar beklenirToulouse maçı yüzünden bozdurmada açılmıyor ya
Onu beklicen 24 saat de bahsettiğin tutar beklenirToulouse maçı yüzünden bozdurmada açılmıyor ya
Zora soktu çok ya ilk yarı diomande diye kara çocuk attı var iptal etti barını söktüm bi defa bana çalışmaz zatenAtacak gibi geliyo bana ya sardı bi takip etmek
20 dk var ortalama bakalım atar belkiZora soktu çok ya ilk yarı diomande diye kara çocuk attı var iptal etti barını söktüm bi defa bana çalışmaz zaten
İptalllUdinese attı
Zaten bir şey farkettim udinese iptal loirent penaltı kaçırdı udinese ilk yarı penaltı iptal edildi iyi gitti buraya kadarİptalll
Auxerre küme düşmemek için yaslanır dahada gelmezİptalll
Kontra yapıştırsa bi tane süper olcak korner biraz zorAuxerre küme düşmemek için yaslanır dahada gelmez
Kafama sokayım işte düz oynasam ne olacak sanki ya illa bir şey denicem iki kuponda 1.5 koymusum birinde düz oynasam yine olacak aslında başta düz oynadık oran düştü hay beşKontra yapıştırsa bi tane süper olcak korner biraz zor
Nasip böyledir belki ortalama 10 dk varKafama sokayım işte düz oynasam ne olacak sanki ya illa bir şey denicem iki kuponda 1.5 koymusum birinde düz oynasam yine olacak aslında başta düz oynadık oran düştü hay beş
Korner 6 olmuş oda gelmişse auexrre 2.gole iki kupondangşttşKorner de 5
Daha gitmedi bakalımKorner 6 olmuş oda gelmişse auexrre 2.gole iki kupondangşttş