Valla ağa zar zor geldi auexrre biraderin takımı durup durup sinayoko diyor dedim bu sefer hem takıma hem dediğin adama verecenAglaya aglaya getirdin la berk
Valla ağa zar zor geldi auexrre biraderin takımı durup durup sinayoko diyor dedim bu sefer hem takıma hem dediğin adama verecenAglaya aglaya getirdin la berk
Umudum bitmişti zaten araba aldım kart şişti 80k maaş yatıyor kartın asgari anca çıkıyor bu beni çok rahatlatır yasa geçmeden son son çekeyimAllah bereket versin az kalsın 0 ile çıkıyodun belki o maçtan yatacaktı
Tek gole deli para geldi valla ben çok sevindim dost adına tebrikler tekrarUmudum bitmişti zaten araba aldım kart şişti 80k maaş yatıyor kartın asgari anca çıkıyor bu beni çok rahatlatır yasa geçmeden son son çekeyim
Valla cok iyi para berk cok sevindim tbrklerUmudum bitmişti zaten araba aldım kart şişti 80k maaş yatıyor kartın asgari anca çıkıyor bu beni çok rahatlatır yasa geçmeden son son çekeyim
Adam kazandı bro hemde çok iyi kazandiSağlık olsun dostum
Berk kupona 800 basmissin 220 oran var neden ödeme 80k bro ben onu anlamadım 200k civarı Alman gerekirdiİlk kupon içeride
Mükemmel kaznamış dostAdam kazandı bro hemde çok iyi kazandi
Bro biz yatti yazmadikki herkes çok iyi kazanç tbrkler falan yazdı zaten 😁 800 basmış 220 oran tutturmuş deli işi kupon yapmış adamMükemmel kaznamış dost
neden haber vermiyorsun daha önceden![]()
![]()
HahahahahahahahahahahahahhaahMükemmel kaznamış dost
neden haber vermiyorsun daha önceden![]()
![]()
100 tane yaparsın biri denk gelirBro biz yatti yazmadikki herkes çok iyi kazanç tbrkler falan yazdı zaten 😁 800 basmış 220 oran tutturmuş deli işi kupon yapmış adam
Konu başlığı da bendeki bu şanslan zor yazmış ağır totemci arkadaş 😂100 tane yaparsın biri denk gelir
vurduğun miktar çok önemli oluyor o şansta
tebrik ederiz dostumuzu sevinsin yüzü gülsün az![]()
Gidenleri görsen ağlarsın hep 1 gol hep 90 da hiç böyle 45 te 2-3 tane yemedi verdiğim takım 1-0 gidiyor gidiyo 90 da yiyor bitiyor ne paralar kaçtı o yüzden dedim Buda gelmezKonu başlığı da bendeki bu şanslan zor yazmış ağır totemci arkadaş 😂
1 maç iptal oldu toulouseBerk kupona 800 basmissin 220 oran var neden ödeme 80k bro ben onu anlamadım 200k civarı Alman gerekirdi
Helal olsun dost güzel gelmiş, başta da yazmıştım güzel kupon gelebilir diye. Devamı olsun umarım.Gidenleri görsen ağlarsın hep 1 gol hep 90 da hiç böyle 45 te 2-3 tane yemedi verdiğim takım 1-0 gidiyor gidiyo 90 da yiyor bitiyor ne paralar kaçtı o yüzden dedim Buda gelmez
Herkese böyle kardeş lazımmış. Kendi kardeşimi dövmeye gidiyorumValla ağa zar zor geldi auexrre biraderin takımı durup durup sinayoko diyor dedim bu sefer hem takıma hem dediğin adama verecen