- 1,551
- 1,548
- 113
sonn
Ekli dosyalar
-
18.9 KB Görüntüleme: 13
3 son di mi, kendi paramızla heyecanlanalım biraz, başkasının yerine hapis yatıyormuş gibi hissediyorum amkBoks falan olsaydı bakcaktim da baskete devam bro shsjjfjd
Bol şans
Avratlara yatay geçiş. Ev sahibinde eski manitam oyun kurucu sayı kacirirsa küfür etmeyin
Bol şanslar
gene karılar hadi bakalım
Valla benim param değil dost ben maç veriyorum maç basina 5 türk lirasi alıyorum elmas gibi birikiyo oktayda hdhahshsjshshhs3 son di mi, kendi paramızla heyecanlanalım biraz, başkasının yerine hapis yatıyormuş gibi hissediyorum amk
Kadınlar dan yana şansımız gülmüyor dost. Yine kadınlar kaderimiz ile oynayacakAvratlara yatay geçiş. Ev sahibinde eski manitam oyun kurucu sayı kacirirsa küfür etmeyin
olm maçımı kaldırdılar noldu awValla benim param değil dost ben maç veriyorum maç basina 5 türk lirasi alıyorum elmas gibi birikiyo oktayda hdhahshsjshshhs
gerçek mi şaka mı dumuruna uğradık sabah sabahgelirse iki kişiye 250 kanada doları
Başlamadı dahaolm maçımı kaldırdılar noldu aw
Sen oynuyonmu la onu ben çok otnuyomMobile Legends de var dost degerlendir
Bol şanslar dost
Maç gitti kalktı iptal oldu aqKadınlar dan yana şansımız gülmüyor dost. Yine kadınlar kaderimiz ile oynayacak
nasıl yanegerçek mi şaka mı dumuruna uğradık sabah sabah
Yok üstat genelde oynarsam ya counter ya da dota gelirse gelirse bala gotaSen oynuyonmu la onu ben çok otnuyom
mac yok macnasıl yane