- 21,880
- 18,048
- 113
57 cok iyi gidiyor
Bol sans@V3R0N taktikleriyle başlıyoruz benimde ilk roll olacak hedefe ulaşırsak 2 kişiye roll)
hoşgeldin yaşlı kurtBol sans
Daha yaşlı deilim la yaşlı olmaz için 57 yaşında olmak gerekiyormushoşgeldin yaşlı kurt
ahahahahah ruhun genç senin kralımDaha yaşlı deilim la yaşlı olmaz için 57 yaşında olmak gerekiyormus
Üstat hep 18 miş gibi hissediyor zamana inat.Daha yaşlı deilim la yaşlı olmaz için 57 yaşında olmak gerekiyormus
Yok bro hissetmiyorum.omrum bitmiş gibi hissediyorum.2 kahpe hahatimi bitirdi ondan forumda fazla takılıyorum yoksa ya katil olucam yada leşÜstat hep 18 miş gibi hissediyor zamana inat.
Üstat yine de sabırlı ol hayat beklenmedik kapılar açar bazen. Geleceğe Hep umutla bakmak dileğiyleYok bro hissetmiyorum.omrum bitmiş gibi hissediyorum.2 kahpe hahatimi bitirdi ondan forumda fazla takılıyorum yoksa ya katil olucam yada leş
Bunada bol sans2. kupon 2. hedef diyebiliriz devam
Önceki kuponu geldi farz edelim dost o halde. Bu adıma da bol şans2. kupon 2. hedef diyebiliriz devam
Bizim açık kapılar kapanıyor bro hayatımız böyleymiş napalimÜstat yine de sabırlı ol hayat beklenmedik kapılar açar bazen. Geleceğe Hep umutla bakmak dileğiyle
onu takibe devam bende yeniyi takip ediyomÖnceki kuponu geldi farz edelim dost o halde. Bu adıma da bol şans
Bol şans@V3R0N taktikleriyle başlıyoruz benimde ilk roll olacak hedefe ulaşırsak 2 kişiye roll)
Olsun üstat sağlığımız yerinde olsun bi demli çayın bir dal sigaranın keyfini alabilelim. Her türlü acısıyla tatlısıyla geçiyor hayat bir sekildeBizim açık kapılar kapanıyor bro hayatımız böyleymiş napalim
Sigarada yok hammina 😁Olsun üstat sağlığımız yerinde olsun bi demli çayın bir dal sigaranın keyfini alabilelim. Her türlü acısıyla tatlısıyla geçiyor hayat bir sekilde