88 de 1 1 olur bıter dost telas yapma gunun fixed macıydıDost şu ortadakine bş parmak atarmısın @erhanbey22 senin takımlar bunlar benim dilimden anlamıyorlar
Teşekkürler o zaman sen sahurunun siparişini ver dost kafa kafaya yetişir🖐88 de 1 1 olur bıter dost telas yapma gunun fixed macıydı
sıparısı verdık dost beyran gelcek fatma aliyeyi hazırla senTeşekkürler o zaman sen sahurunun siparişini ver dost kafa kafaya yetişir🖐
Hazırlanıyor dost ben takip etmiyorum maçlar bitince girip çekim vericm 15 dk sonra günün bankolarını seçmişim sayende kafam rahat sigaramı içiyorumsıparısı verdık dost beyran gelcek fatma aliyeyi hazırla sen
3dk mız kaldı dost ıptal olmazsa hayırlı olsunHazırlanıyor dost ben takip etmiyorum maçlar bitince girip çekim vericm 15 dk sonra günün bankolarını seçmişim sayende kafam rahat sigaramı içiyorum
Tekten yatmasn atamıosa ötekide yesin kıytırıktan Bi pen6 dan gidio kupon 🤣3dk mız kaldı dost ıptal olmazsa hayırlı olsun
onu yatıralım madem dost bunun gelecegı yok umudumuz komple btsınTekten yatmasn atamıosa ötekide yesin kıytırıktan Bi pen6 dan gidio kupon 🤣
90 artı da vardır belki Bi Pen 6 mızonu yatıralım madem dost bunun gelecegı yok umudumuz komple btsın
Öteki maç uzamadan bitti dost daha çok kahrolalım die 🤣onu yatıralım madem dost bunun gelecegı yok umudumuz komple btsın
penaltı bıtırdı bızı dostÖteki maç uzamadan bitti dost daha çok kahrolalım die 🤣
Kötü patladı beBol sans camajara 1.5 bekliyom bende yattik aq
cajamara çöp kutusu gelen gecen koyuyor her macada favorı cıkıyoKötü patladı be
Ben Bi kupon çıkartıyım yarına 5 dk beklet 10 atsın 500 alsın teşekkür etsin bize tut onu kapıbızım beyran da kapıda kaldı