Sabahtan beri analizimi yaptım ve bu 3 maçta 3 te 0 çekiceğime ikna oldum bol şanslar
Ekli dosyalar
-
41 KB Görüntüleme: 31
Bol şansSabahtan beri analizimi yaptım ve bu 3 maçta 3 te 0 çekiceğime ikna oldum bol şanslar
Hala Bi umut var dost 🤣arifeyi gördük beyranlasamadık dün dost
1 ihtimal vardı kazanması için oda kalmadı dosttek maca kaldı burası tsl duayenı kadim dostum @Shellac basaksehır yener mı ne dıyosun
Bol sans broSabahtan beri analizimi yaptım ve bu 3 maçta 3 te 0 çekiceğime ikna oldum bol şanslar
knk bu mac boru gıbı 0 duruyor basaksehr neden yenmek ıstesın 1 puana keser bunun yerıne gs hnd 3 verseydın ya bı de gslı olcan bırak Allahını seversen1 ihtimal vardı kazanması için oda kalmadı dost
Teşekkürler dostBol sans bro
Ben gidiom önce bjk maçını çevirmem lazım şuan paradan daha önemli dost sokakta gezemeyiz🖐🤣knk bu mac boru gıbı 0 duruyor basaksehr neden yenmek ıstesın 1 puana keser bunun yerıne gs hnd 3 verseydın ya bı de gslı olcan bırak Allahını seversen
o mac 2 2 bıter dost gs 4 atar averajdan yırtarsınız fenerde salatayla oynarBen gidiom önce bjk maçını çevirmem lazım şuan paradan daha önemli dost sokakta gezemeyiz🖐🤣
Attır dost o gole ihtiyaç var 🧐yok mu basakta bı son dk golumuz
adamlar 0 a cıkmıs sahaya dost 1 tane sutu var 80 dk daAttır dost o gole ihtiyaç var 🧐