Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Berat2010 / Hafta Sonu Deneme

Kupon Miktarı
56
Kupon Oranı
10.18

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,175
5,459
113
# Karagümrük gs aslında sistem oynasam Karagümrük veririm iyi takım gs yi alamadım karşıma üst olacağını düşünüyorum

# fb nin 2 oranı çok cazip 4 haftadır kazanamıyor futbol umut vermesede bi şekilde kazanır diye düşünüyorum

# City ve liverpool yeterince yaktı milleti bu haftada sürpriz olmıcağını düşünüyorum

# shalke kg olur gibime geliyo belki onu çıkarabilirim kupondan başka maç ekleyebilirim onun için akşamı beklicem kuponu oynama saatimde değişebilirim

Bol şans

Screenshot_20201218_161008.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kupon miktarı 56₺
Kupon oranı 10.18
Kupon kazancı 570.08₺

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,450
33,190
113
Banada fener alıcakmıs gibi geliyor bu hafta belki duygusal konuşuyorum bilemiyorum :) bol şanslar hocam

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
# Karagümrük gs aslında sistem oynasam Karagümrük veririm iyi takım gs yi alamadım karşıma üst olacağını düşünüyorum

# fb nin 2 oranı çok cazip 4 haftadır kazanamıyor futbol umut vermesede bi şekilde kazanır diye düşünüyorum

# City ve liverpool yeterince yaktı milleti bu haftada sürpriz olmıcağını düşünüyorum

# shalke kg olur gibime geliyo belki onu çıkarabilirim kupondan başka maç ekleyebilirim onun için akşamı beklicem kuponu oynama saatimde değişebilirim

Bol şans

Ekli dosyayı görüntüle 111327
Bol şansın olsun yiğidim