- 11,577
- 6,826
- 113
Hadi bu son olsun
Aynen maçları hep izliyorum zaten güvenemedim petkime geçen hafta 1k bastım yattım dedim yatıcaksamda başka takımdan yatayım bilmiyorum zielona gora sağlam atıyor cazip geldi umarım gelir artıkGora daha iyi olmuş bence Karşıyaka çok az yiyiyo
Son artık gelirse tamamdırHadi bu son olsun
Gelecek gelecek takipteyiz hocam dünden sonra bugün kır bari şanssızlığıAynen maçları hep izliyorum zaten güvenemedim petkime geçen hafta 1k bastım yattım dedim yatıcaksamda başka takımdan yatayım bilmiyorum zielona gora sağlam atıyor cazip geldi umarım gelir artık
Bu maç olmaz diyon yanşBol sans ,zararlari cikarican diye zarar girdin gibi geliyo
Çok guzel mac secmissin ikisininda 80 90 atma potansiyeli var ,ceyreklere girsen daha iyi olur ama,son maclarina baktim hep macsonlari oynadigin icin yatmissinBu maç olmaz diyon yanş
Uzatma olursa satılıyor BJK 86.5 üst girecektim vazgeçtim o geldiTeam totals uzatmalar dahil mi ben genelde maçın üstüne oynadığım için bilmiyorum bilgisi olan var mı
Şans dost bakalım gelirse güzel olucakÇok guzel mac secmissin ikisininda 80 90 atma potansiyeli var ,ceyreklere girsen daha iyi olur ama,son maclarina baktim hep macsonlari oynadigin icin yatmissin