- 11,577
- 6,826
- 113
Saol dostbol şans
Bol şans berkayim
Eyvallah abiBol şans berkayim
ne sandın ya dost tutacak mı sandınBirmingham iy 2-1
Stoke city iy 0-0 tek maça kaldık ikinci yarı 1 gol olur biter yine tek gole yatarız gibi
Paok maçı gibi 1-0 biter işte ne olucak başka ikinci yarı kg olucak hali yok yane sandın ya dost tutacak mı sandın
Olmadı dost ağır favori takım şu istatistiğe 1 gol atamadı sağlık olsunStoke 0-1 hadii son dakikalarda kg olsun
şaka gibi berkay anlamak mumkun değil tasıl topcu bunlarOlmadı dost ağır favori takım şu istatistiğe 1 gol atamadı sağlık olsun

Hiç sorma kanka bende iy izledim stoke city benzerini kaçırdı kale önünden üstten dışarı vurdu istatistiklere baktıkça kafayı yiyorum aynı dün kü senin maçın istatistiği işin bok tarafı reading maçıyla bu maç arasında kaldım bunu yazdım daha bok tarafı 9maçın 7 si kg oldu bizim ki olmadı şans yok kanka başka açıklaması yok 1k gelecektişaka gibi berkay anlamak mumkun değil tasıl topcu bunlar
paokta dun aynı ılk yarı 3 tane kale onunde kacırdı
hayır yanı bunları atamıyorsan nasıl prof oluyosun
bu atılmaz mı bunu kör topal sağır herkes atar Allah belasını versın hepsının
Ekli dosyayı görüntüle 223946
aynı benımde 900 gıttı dun ıste para olsa koymıcak para yokken gelmıyoHiç sorma kanka bende iy izledim stoke city benzerini kaçırdı kale önünden üstten dışarı vurdu istatistiklere baktıkça kafayı yiyorum aynı dün kü senin maçın istatistiği işin bok tarafı reading maçıyla bu maç arasında kaldım bunu yazdım daha bok tarafı 9maçın 7 si kg oldu bizim ki olmadı şans yok kanka başka açıklaması yok 1k gelecekti