- 11,577
- 6,826
- 113
Yalandan bi rol açalım 1 paket sigara parasına birazdan atıcam ilk kuponu
Bol şans dostYalandan bi rol açalım 1 paket sigara parasına birazdan atıcam ilk kuponu
Yatarsan yarına bi paket sigaran bendenYalandan bi rol açalım 1 paket sigara parasına birazdan atıcam ilk kuponu
bize şimdi lazım Alicim yap bakalım kerpetenliğiniYatarsan yarına bi paket sigaran benden
Allah versin erhanimbize şimdi lazım Alicim yap bakalım kerpetenliğini
açıktaki kuponları boz Alicim uruguayda gol cıkmazAllah versin erhanim
Sözünü aldım abi bırakmam yakanı söyliyim harbi sigara parasını attıkYatarsan yarına bi paket sigaran benden
Eyvallah abi sende seviliyorsunBerkayi severim ben kral insandır 2 senedir taniom daha bir tane yanlışı olmadi kimseye
Senin şeyin sağolsun sigaran benden yarinSözünü aldım abi bırakmam yakanı söyliyim harbi sigara parasını attık![]()
Erhan iyi adam hoş adam da sanssizligini bulastirdi herkese biraz da şans olsa adamda forum da lider winner olcak@erhanbey22 erhanımda seviliyor![]()
bundan sonra adam carpmaya baslıcam parayı vurursam tesekkur edıp cıkıcam bakalım boyle yapınca sans acılısıyomus@erhanbey22 erhanımda seviliyor![]()
Başkası carpcana sen çarp erhanim yabancıya gitmesin: )))bundan sonra adam carpmaya baslıcam parayı vurursam tesekkur edıp cıkıcam bakalım boyle yapınca sans acılısıyomus
Dk 90 laoyna suna berkay baska türlü olmaz o kasa
Ekli dosyayı görüntüle 227207
Bitti maçoyna suna berkay baska türlü olmaz o kasa
Ekli dosyayı görüntüle 227207
arada tutuyo Alicim 25i 500 tl yapcak olsa burda işi ne dostumuzunDk 90 la