- 47,884
- 52,505
- 113
Burda gol sesinden başka bi ses seven yok toprağım
4 dakika 37 saniye ne sinir kalıyor ne strest , dinlemenizi öneririm piano tınısını sevenler varsa.
Burda gol sesinden başka bi ses seven yok toprağım
4 dakika 37 saniye ne sinir kalıyor ne strest , dinlemenizi öneririm piano tınısını sevenler varsa.
Sen unuttuysan ben yaptigim iyiligi hatirlatmayim o zaman. Ama ipucu vereyim bitexen meselesindenNerden borcum var dostum
Bence konuyu kapattır yoksa yeni akrabaların çıkacak.Nerden borcum var dostum
KatılıyorumBence konuyu kapattır yoksa yeni akrabaların çıkacak.![]()
Dostum borc olarak aldığım para olduysa da ödedim ben ayrica bitexen'den bana 20tl geldi onu da çevirip siteye atmistim. Ozelden ss atsanaSen unuttuysan ben yaptigim iyiligi hatirlatmayim o zaman. Ama ipucu vereyim bitexen meselesinden
Yok yahu ben yollasa da almam ama ozel mesajlar duruyor. Sadece milleti rencide etmeleri ayip.Bence konuyu kapattır yoksa yeni akrabaların çıkacak.![]()
O yüzden buradan çıkamıyoruz işte şunu dinlerken var ya gözlerimi kapatıyorum 5 dakikada olsa bambaşka dünyaya dalıyor insan ve hiç çıkmak istemiyor..Burda gol sesinden başka bi ses seven yok toprağım
Ben takılma maksatlı soyledım hocamYok yahu ben yollasa da almam ama ozel mesajlar duruyor. Sadece milleti rencide etmeleri ayip.
Ok atiyorumDostum borc olarak aldığım para olduysa da ödedim ben ayrica bitexen'den bana 20tl geldi onu da çevirip siteye atmistim. Ozelden ss atsana
Zaten bende izmitliyim yakarim oralariBen takılma maksatlı soyledım hocam![]()
Dostum sana tavsiyem sakın masa tenisinde o küçük topun sesine alışmaO yüzden buradan çıkamıyoruz işte şunu dinlerken var ya gözlerimi kapatıyorum 5 dakikada olsa bambaşka dünyaya dalıyor insan ve hiç çıkmak istemiyor..
Reis arkadas cekılıs istiyor yap bişeler![]()
ben de 3 senedır oynuyorum masa tenısını , masa tenısı ve basketbol dışında bahıs almam yapalım bişeyler müsait oldukca.Dostum sana tavsiyem sakın masa tenisinde o küçük topun sesine alışma
Alışan birakamiyor zaten hocam cok fenaben de 3 senedır oynuyorum masa tenısını , masa tenısı ve basketbol dışında bahıs almam yapalım bişeyler müsait oldukca.
At 1 k yapalım bişeyler biladerAlışan birakamiyor zaten hocam cok fena
Bende masa tenisi ve basket aynen o sekılben de 3 senedır oynuyorum masa tenısını , masa tenısı ve basketbol dışında bahıs almam yapalım bişeyler müsait oldukca.
aynen ben de lordspalacebet buraya sponsorken 2019 yazında 40 tlyı 2 saatte 8600 yapmıstım sadece masa tenısınde hatta burada etkınlık yapmıstık şans yanında oldu mu ıyı kazanıyorsun masa tenısındeAlışan birakamiyor zaten hocam cok fena
trendın yıl bası ıkramıyesını yatırmasını beklıyorum yatırsa acacagım bır roll ama yarına kaldı herhaldeBende masa tenisi ve basket aynen o sekıl