- 21,737
- 18,243
- 113
Telegram bot nerdeBen aldım spor attık bakalım
Telegram bot nerdeBen aldım spor attık bakalım
@berlinndenemebotTelegram bot nerde
niye konu kilit mesela ? ne boş adam bu konu kilit diyenler ben aldım belkide daha alan olacak tekrardanKonu kilit bot daha önce almışsınız diyor
Bnde aldım verdi valla ama slotlar leş hiç bişy vermediben iki sene önce üye oyup denemesini almıştım ve yatırımımda yoktu tekrardan verdi sorunsuz sekilde
bende kaybettim ama yatırımsız diye paylaştımBnde aldım verdi valla ama slotlar leş hiç bişy vermedi
misty hallettim miVermiyorlar
1 kere alınabilir diyor görmüyor musunniye konu kilit mesela ? ne boş adam bu konu kilit diyenler ben aldım belkide daha alan olacak tekrardan
Yok shellac a yazdım yatırım çekim yeri çıkmıyormisty hallettim mi
Olm bu deneme bonusu ya kaç kere alıncak bir iki kişi şansa aldı diye herkes alamaz büyük ihtimal 2. ye alanları çekimde ödemezler1 kere alınabilir diyor görmüyor musun
Aynen bende öyle diyorum birkaç kişiye şansa eklenirse eklenir ancaOlm bu deneme bonusu ya kaç kere alıncak bir iki kişi şansa aldı diye herkes alamaz büyük ihtimal 2. ye alanları çekimde ödemezler
çekim yapacak arkadaslardan birisi İP den dolayı çekim yapamazsa burada ben özür dilerim modlardan konunun kapanmasını isterimAynen bende öyle diyorum birkaç kişiye şansa eklenirse eklenir anca
iki kisiden fazla verdide yüreğim soğudu dediğim gibi kazanıp ip den dolayı bir kişi bile alamasın özür diler modlardan konuyu kapatmasını rica ederimOlm bu deneme bonusu ya kaç kere alıncak bir iki kişi şansa aldı diye herkes alamaz büyük ihtimal 2. ye alanları çekimde ödemezler
bende cıkıyor ama havale minimum 1000Yok shellac a yazdım yatırım çekim yeri çıkmıyor