- 3,213
- 1,467
- 113
Ben dağıtırımEvet beyler çekim gelir gelmez, seçtiğiniz bir kişiye 5000 atıyorum. Dağıtım şartlarını falan aranızda anlaşın
Ben dağıtırımEvet beyler çekim gelir gelmez, seçtiğiniz bir kişiye 5000 atıyorum. Dağıtım şartlarını falan aranızda anlaşın
Yarı bitti bizde bitigiz be sürünüyoruz sabahın saat 8i napiyoz biz yavYapsın artık
milleti trolluyor millette burda totem yapior jfjsndnen az 10 kuponunu gordum 1 kere olsun dagitim yapmadi 😂
Kesene bereket dostEvet beyler çekim gelir gelmez, seçtiğiniz bir kişiye 5000 atıyorum. Dağıtım şartlarını falan aranızda anlaşın
Doğru bilmişiz bak
Dağıtımı nasıl yapacaksınız karar verildimi dostlar ins alırsınız bizide listeye be gece beri bi para cekecez çekemedik.Ben dağıtırım
BilmiyorumDağıtımı nasıl yapacaksınız karar verildimi dostlar
O çekim saat 10 dan önce zor gelirDağıtımı nasıl yapacaksınız karar verildimi dostlar
Bekleriz enişte pazara para lazım isteme varO çekim saat 10 dan önce zor gelir
Beyler EFT ücreti yok ben yaparım dağıtımı uygun gorursenizEvet beyler çekim gelir gelmez, seçtiğiniz bir kişiye 5000 atıyorum. Dağıtım şartlarını falan aranızda anlaşın
BakacağızO çekim saat 10 dan önce zor gelir
Bende öyle dusunuyorumO çekim saat 10 dan önce zor gelir
Tebrikler bernardo
Yap dağıtımı sen güzel yapıyorsun irtibatta kal bernardo dostunlaBekleriz enişte pazara para lazım isteme var