- 1,243
- 404
- 83
2ay once 60 k yı odedi dost gelir guvenilir benceGelirse ve dağıtırım(güvenilir) diyen olursa 5000 TL dağıtım.
Ekli dosyayı görüntüle 986549
2ay once 60 k yı odedi dost gelir guvenilir benceGelirse ve dağıtırım(güvenilir) diyen olursa 5000 TL dağıtım.
Bolsans broGelirse ve dağıtırım(güvenilir) diyen olursa 5000 TL dağıtım.
Bol şanslar site eskiden iyiydi de şimdi bu miktarı öder mi bilemedimGelirse ve dağıtırım(güvenilir) diyen olursa 5000 TL dağıtım.
Bu arkadaşa ulaş Bernardo dünden beri saniye saniye mesai yaptı aman diyim kalpten falan gidecek çocuk@Bernardo1 haber var mı hocam
Aktf oynadığım yer kanka öder ama keşke 50k 50k olarak çekseydi çoktan gelmişti North havale yöntemi ile çekicek 15 20 dk sürmez hesabın daBol şanslar site eskiden iyiydi de şimdi bu miktarı öder mi bilemedim
Öyle deme kızıyo 😂🤣🤣Bu arkadaşa ulaş Bernardo dünden beri saniye saniye mesai yaptı aman diyim kalpten falan gidecek çocuk
Ben mi?Öyle deme kızıyo 😂🤣🤣
Adam utanmasa taç atışlarına kadar yazacak şu mesaiyi limon satmaya harcasa bugüne 2-3 bin doğrultmuştu 😂Öyle deme kızıyo 😂🤣🤣
Sen kıskanma 😆Bu arkadaşa ulaş Bernardo dünden beri saniye saniye mesai yaptı aman diyim kalpten falan gidecek çocuk