- 10,230
- 8,469
- 113
sen buna dm atabiliyormusunKonuşmasını benzettin
sen buna dm atabiliyormusunKonuşmasını benzettin
la havleeeee bi git ulennnn😂😂Özledim seni
La ben dedim ondan sonra yazdı sen daha kör çıktın bundan el musto pauahSiktir nokta atışı yaptı aq
Lan ben seni Pepsi saniyodum aq seninLa ben dedim ondan sonra yazdı sen daha kör çıktın bundan el musto pauah
hem kör hem bunak 😂😂Lan ben seni Pepsi saniyodum aq senin
Ya sen ne slak bişey oldun o zaman ben seni geçen dolandırdım para attın bana oahahahahagLan ben seni Pepsi saniyodum aq senin
akli kicina kacmis🤣🤣Ya sen ne slak bişey oldun o zaman ben seni geçen dolandırdım para attın bana oahahahahag
bunlari gorunce halime sukur edion🤣🤣🤣Ya sen ne slak bişey oldun o zaman ben seni geçen dolandırdım para attın bana oahahahahag
La ben unutuyom aq fazla giremiyomki sizin gibiYa sen ne slak bişey oldun o zaman ben seni geçen dolandırdım para attın bana oahahahahag
Dayi sen başka seviyesin ve karistirmabunlari gorunce halime sukur edion🤣🤣🤣
ohaaaaa🤣🤣Dodo borcunu at raporlarım bak aq pzvnki
Ya kahkaha attım fark ettim bende biliyon mu 4-5 ay önce para attın dedin ya ğaıahaLa ben unutuyom aq fazla giremiyomki sizin gibi
Kanıtlarsan eğer 10k atcam maaş da oauahahahDodo borcunu at raporlarım bak aq pzvnki
Benim paramı gönder abi ne pantlon alabiliyom ne tişort alabiliyomKanıtlarsan eğer 10k atcam maaş da oauahahah
Ya şerefsiz kendi isteğiyle attı hatta hiç bir baskı altında kalmadan atıyorum demişti o gün pauauohaaaaa🤣🤣
Sana yılan desenli pantolon alıcam askerde giyersin beni hatırlarsın puahaBenim paramı gönder abi ne pantlon alabiliyom ne tişort alabiliyom
çok sıktın para atSana yılan desenli pantolon alıcam askerde giyersin beni hatırlarsın puaha
Ulan ben ferdi dayı hepimiz seninle birlikte gaglayarak karga çekimini bekliyoruz hqdi çek kurtar biziçok sıktın para at
Hahahah ödemesi hala yeni diyor çekim 2 saat oldu mkeUlan ben ferdi dayı hepimiz seninle birlikte gaglayarak karga çekimini bekliyoruz hqdi çek kurtar bizi