- 8,600
- 3,631
- 113
Dost tebrik ediyorumSelam beyler ilk defa kombine paylaşıyorumbakalım tutacak mı
Dost tebrik ediyorumSelam beyler ilk defa kombine paylaşıyorumbakalım tutacak mı
Umarım daha fazlası olurBeyler oncelikle herkesin emeğine sağlık bugün hiç para yoktu valla akşam üzeri bir arkadastan 2k borc istedim sabaha 14 k bir ödemem var 2 k yi padişaha attım 600 freebet aldim anaparayi kaybettik freebet 3 k verdi yani sonuç olarak kasada 5 k para var 2 emanet 3 benim ben @butragueno ya 300 atayim rol yapsın iki adım kazanca göre konuya dağıtım yapalım ben isteyim çok odaklanamiyorum kalan 2500 lede ben 14 yapmaya çalışayım kimse kırılmasın lütfen
ödül için takip etmedik zaten kralBeyler oncelikle herkesin emeğine sağlık bugün hiç para yoktu valla akşam üzeri bir arkadastan 2k borc istedim sabaha 14 k bir ödemem var 2 k yi padişaha attım 600 freebet aldim anaparayi kaybettik freebet 3 k verdi yani sonuç olarak kasada 5 k para var 2 emanet 3 benim ben @butragueno ya 300 atayim rol yapsın iki adım kazanca göre konuya dağıtım yapalım ben isteyim çok odaklanamiyorum kalan 2500 lede ben 14 yapmaya çalışayım kimse kırılmasın lütfen
Kanka sen bak simdi istersen konuya kim var kac kisi bir liste yap basarirsak ona gore dagitalimsağlık olsun arsenal olmadı
Ödedi lan vallaÇekim verildi gelir gelmez hallederim padişah bazen sacmalayabiliyor bir saati felan buluyor ama bazende hızlı gönderir
Ben anlamam ki reis bakayım ama yinedeKanka sen bak simdi istersen konuya kim var kac kisi bir liste yap basarirsak ona gore dagitalim
Saglam la dedigin gibi bazen uzun surerde son zmanlarda 10 15 dkÖdedi lan vallageldi para
TebriklerÖdedi lan vallageldi para
Geçen 30 k çektik 2.5 saatte gönderdi gerçi o günde tüm betkolar da bir problem oldu daSaglam la dedigin gibi bazen uzun surerde son zmanlarda 10 15 dk
Aga en cok olanlara bak iste simdi cok kisi olursa odul duzgun olmaz ondan konuda cok olan seklinde sec bencwBen anlamam ki reis bakayım ama yinede![]()
Aynen o ayriydiGeçen 30 k çektik 2.5 saatte gönderdi gerçi o günde tüm betkolar da bir problem oldu da
Bol sans attım dostAynen o ayriydi
Tmmdir basliyoz birazdanBol sans attım dost
Tebrikler reisSelam beyler ilk defa kombine paylaşıyorumbakalım tutacak mı
Kesene bereketBol sans attım dost
@butragueno yu yazmamissin@halil889*
@Yapabilirim
@akcakocalı
@Danger38
@Ptr2888
@NoEscapE
@Hamzaxaslan
görmediklerim varmı bilmiyorum
kendimide yazmadım reisim@butragueno yu yazmamissin![]()