- 90,471
- 100,030
- 113
Hayırdır enişte bursadasın diye tekstil işine mi girdinSayılı sayıda 100 yıl forması verelim
Hayırdır enişte bursadasın diye tekstil işine mi girdinSayılı sayıda 100 yıl forması verelim
ne kadar haraket o kadar zevkli maçtır AsabiiHelal dost yatakta kipirdiyan seviyon galiba bolsans
( Asabii ) ye@Novasky e modluk verildisn :d
Kongre üyesiyiz biz enişte bizdeki olan ağırlık noumada yokHayırdır enişte bursadasın diye tekstil işine mi girdin
Kaybettikçe banlar herkesi dost sen asabının kaybetmıs haline denk gelmedin daha( Asabii ) ye
Bak altını çizyorum Asabii ye
bir daha düşün derim Asabii ye![]()
Hangi kongre enişte kuzu grup kongresı mıKongre üyesiyiz biz enişte bizdeki olan ağırlık noumada yok
Kurtulamadik lavuklardan enişte kuzu grup değil kurt grup bunlarHangi kongre enişte kuzu grup kongresı mı
Perdelerimi kaldirdimmi kedi gibiyim enişteKaybettikçe banlar herkesi dost sen asabının kaybetmıs haline denk gelmedin daha
Gelmişte olabilirsin forumda asabi banlandıgı gün bil ki o günler hep kayıp
Hangi kedi enişte Van duyduk Ankara duyduk ama Bursa duymadıkPerdelerimi kaldirdimmi kedi gibiyim enişte
neden novak değil deKaybettikçe banlar herkesi dost sen asabının kaybetmıs haline denk gelmedin daha
Gelmişte olabilirsin forumda asabi banlandıgı gün bil ki o günler hep kayıp
Moderator ismimiz bile hazır dost asabi nick'li bir moderatör kim ses edebilir @Başkan buradayız hazırız daima hazirizneden novak değil de
Asabii diyorum sence İhtiyar![]()
Nasıl duymadın bursa kedilerini gelde mehtaplı gecelere götürelim seni Shell bilir oralarıHangi kedi enişte Van duyduk Ankara duyduk ama Bursa duymadık
foruma sertlik lazım bence biraz( Asabii ) ye
Bak altını çizyorum Asabii ye
bir daha düşün derim Asabii ye![]()
Bizde asabiyiz dostneden novak değil de
Asabii diyorum sence İhtiyar![]()
Mudanya tarafında mı enişte shellac çok gezmiştir orda zamanındaNasıl duymadın bursa kedilerini gelde mehtaplı gecelere götürelim seni Shell bilir oraları
Merkezde enişte kentin orada Shell uzaklaştı konudan dostumuz farkında değilmisinMudanya tarafında mı enişte shellac çok gezmiştir orda zamanında
@Shellac bize yeter dost he o he biz ne farkederforuma sertlik lazım bence biraz![]()
Taş gibi moderatör mü lazım dostforuma sertlik lazım bence biraz![]()
Bı Fransa ligi çıkar şimdi bırak taşı topragiTaş gibi moderatör mü lazım dost
Çıkaralım enişte kaç maç lazımBı Fransa ligi çıkar şimdi bırak taşı topragi