- 51,406
- 48,656
- 113
Gizli sponsora tesekkurler hedefe ulasirsak kasa yarı yariya sponsorun beyler malesef dmlerden çok rahatsız edildiği için sponsor isimlerini belirtemiyoruz artık bol sans
en dogrusu bolsansGizli sponsora tesekkurler hedefe ulasirsak kasa yarı yariya sponsorun beyler malesef dmlerden çok rahatsız edildiği için sponsor isimlerini belirtemiyoruz artık bol sans
Bol şanskeGizli sponsora tesekkurler hedefe ulasirsak kasa yarı yariya sponsorun beyler malesef dmlerden çok rahatsız edildiği için sponsor isimlerini belirtemiyoruz artık bol sans
Bol şansGizli sponsora tesekkurler hedefe ulasirsak kasa yarı yariya sponsorun beyler malesef dmlerden çok rahatsız edildiği için sponsor isimlerini belirtemiyoruz artık bol sans
Bol şanslarGizli sponsora tesekkurler hedefe ulasirsak kasa yarı yariya sponsorun beyler malesef dmlerden çok rahatsız edildiği için sponsor isimlerini belirtemiyoruz artık bol sans
gelmezO zaman gelsin
Sende burası o golü getirtgelmez
Teşekkürler hoşgeldinBol şanslar
O zaman otobüs çek kaleye yoksa işin zorgelmez
Triplere gel mbappe 🤣 bol şanslar dostGizli sponsora tesekkurler hedefe ulasirsak kasa yarı yariya sponsorun beyler malesef dmlerden çok rahatsız edildiği için sponsor isimlerini belirtemiyoruz artık bol sans
Hoşbulduk başkan getirelim şu maçları İnşallahTeşekkürler hoşgeldin
Kim o şahıs reisBeni dolandırın şahısla dostluk yapıp rol açtırdığını gördüm dün. Umarım seni de dolandırmaz bir gün. Bir daha hiçbir konuna gelmem, hiçbir konuma da gelmemeni rica ediyorum. Sırf bunu belirtmek için yazdım.
Sanada yanlış yapılmaz be reis yazıkSwinger partisi
Dost mevzudan haberin yoktu inan rol kısa sürdü bjk 9 dakikada 2 gol atınca Keskin'e atacaktım o istemeyince takip eden o vardı ona attım attıktan sonra yazdı arkadaşlar olayı ama ,Beni dolandırın şahısla dostluk yapıp rol açtırdığını gördüm dün. Umarım seni de dolandırmaz bir gün. Bir daha hiçbir konuna gelmem, hiçbir konuma da gelmemeni rica ediyorum. Sırf bunu belirtmek için yazdım.
Günaydın modum
İyi forumlar reisGünaydın modum