- 70,942
- 37,476
- 113
Hadi gönder 3 yazılımı Acele Etme gözünü seveyim bakGeldik zurnanın zırt dediği yere;
Hadi gönder 3 yazılımı Acele Etme gözünü seveyim bakGeldik zurnanın zırt dediği yere;
Ilk ikisi gibi tertemiz gelsin 3 deGeldik zurnanın zırt dediği yere;
Neyse bol sans herkese tebriklerBeyler musadeniz olursa şöyle yapalimmi benim bir kuruş param yok sigaramda yok üçüncü adımı riske etmeyeyim çekim vereyim @JanValjaN dosta 500 atayım o role dewam etsin musadeniz olursa yoksa hepimiz aç kalacağız![]()
Para cebine yakisir dost isini gor tebriklerBeyler musadeniz olursa şöyle yapalimmi benim bir kuruş param yok sigaramda yok üçüncü adımı riske etmeyeyim çekim vereyim @JanValjaN dosta 500 atayım o role dewam etsin musadeniz olursa yoksa hepimiz aç kalacağız![]()
Kafana göre takılBeyler musadeniz olursa şöyle yapalimmi benim bir kuruş param yok sigaramda yok üçüncü adımı riske etmeyeyim çekim vereyim @JanValjaN dosta 500 atayım o role dewam etsin musadeniz olursa yoksa hepimiz aç kalacağız![]()
@JanValjaN kır bugün şu iansı hadi bakimBeyler musadeniz olursa şöyle yapalimmi benim bir kuruş param yok sigaramda yok üçüncü adımı riske etmeyeyim çekim vereyim @JanValjaN dosta 500 atayım o role dewam etsin musadeniz olursa yoksa hepimiz aç kalacağız![]()
Kafana göre takılBeyler musadeniz olursa şöyle yapalimmi benim bir kuruş param yok sigaramda yok üçüncü adımı riske etmeyeyim çekim vereyim @JanValjaN dosta 500 atayım o role dewam etsin musadeniz olursa yoksa hepimiz aç kalacağız![]()
Sen bilirsin kanka ben musaitimBeyler musadeniz olursa şöyle yapalimmi benim bir kuruş param yok sigaramda yok üçüncü adımı riske etmeyeyim çekim vereyim @JanValjaN dosta 500 atayım o role dewam etsin musadeniz olursa yoksa hepimiz aç kalacağız![]()
Ya valla hepinizden özür dilerim gerçekten beş kuruş param yok riske edersem sigaram yok en azından çekelim belki janvaljan kazanır herkese dokunur en azından bende ihtiyaçlarımı alayimSen bilirsin kanka ben musaitim
BenBu arada sigarası olmayan distlarimiz varsa iki kisiyede sigara alabilirim
İban yaz dost
ne demek kral elinesaglık@kalabak22 dost kesnee bereket tekrardan başarılı bir rol oldu. Senin katkılarınla