- 51,630
- 48,832
- 113
Son adım gelirse @JanValjaN ve @Mamoste dostlara 500 er rol parası atar kapatiriz gelemzsse yatarız hep beraber
Ekli dosyalar
-
222 KB Görüntüleme: 14
Gelir inşallah dostttSon adım gelirse @JanValjaN ve @Mamoste dostlara 500 er rol parası atar kapatiriz gelemzsse yatarız hep beraber
Abi bende ilk adımdan beridir buradayımSon adım gelirse @JanValjaN ve @Mamoste dostlara 500 er rol parası atar kapatiriz gelemzsse yatarız hep beraber
Bol şans kankaSon adım gelirse @JanValjaN ve @Mamoste dostlara 500 er rol parası atar kapatiriz gelemzsse yatarız hep beraber
bol sans kardesimSon adım gelirse @JanValjaN ve @Mamoste dostlara 500 er rol parası atar kapatiriz gelemzsse yatarız hep beraber
Bol şanslarSon adım gelirse @JanValjaN ve @Mamoste dostlara 500 er rol parası atar kapatiriz gelemzsse yatarız hep beraber
Biliyorum dostum da ortadaki para belliAbi bende ilk adımdan beridir buradayım
Kesene bereket bol şansSon adım gelirse @JanValjaN ve @Mamoste dostlara 500 er rol parası atar kapatiriz gelemzsse yatarız hep beraber
Sağlık olsun abiBiliyorum dostum da ortadaki para belliGönül isterki roldeki herkese atayım çok isterim herkes canım ciğerim ama imkanlar bu
![]()
ozmn süperSon adıma geldik kanka
305.5 üste çok zorladım aldiramadim bahsi mecburen takıma yöneldim bakalım şans artık