- 52,050
- 49,195
- 113
Uygun buradan dewam etattım dm den kesene bereket bu konu altında devam edeyim uygunsa
Uygun buradan dewam etattım dm den kesene bereket bu konu altında devam edeyim uygunsa
Verdiğimiz derken dost ? Borcummu var sans parasimi ?Sana zahmet verdiğimizide atar mısın özelden yazınca cevap vermiyorsun ilk defa burdan diyimdedim
Özelden bunu konusack yer burası değilVerdiğimiz derken dost ? Borcummu var sans parasimi ?
Dm mesajları kapalı benimde yazayım sana dostÖzelden bunu konusack yer burası değil
Açık ama neyse sen bı yaz banaDm mesajları kapalı benimde yazayım sana dost
Şans parası önce bize gelecek dur hele 😀Özelden bunu konusack yer burası değil
Ne referoO değilde bu site odermi la ilk defa yatırım yaptım ama sponsorun tavsiyesi üzerine![]()
Yaz hadiO değilde bu site odermi la ilk defa yatırım yaptım ama sponsorun tavsiyesi üzerine![]()
Sen daha onu çekecen sonra bizim adama atacan o başaracak bize mi atacak 😀😀O değilde bu site odermi la ilk defa yatırım yaptım ama sponsorun tavsiyesi üzerine![]()
Haydi bol şansilk adım bu
Meritking sitesi bu kod veren siteNe refero
Her türlü öderMeritking sitesi bu kod veren site
Yok la salaklık yaptık sigara paramızı size attık daSen daha onu çekecen sonra bizim adama atacan o başaracak bize mi atacak 😀😀
İnşallah ya Mustafam sağolsun sigara paranı çıkar diye 100 attı da karambole gelmesinHer türlü öder
Gelir be orası beleşe bile ödüyor sanki 200 k çekecen ha 😀😀Yok la salaklık yaptık sigara paramızı size attık daçekim gelmezsse alırım geri
merit king 3 4 dakika da ödüyo normaldeYok la salaklık yaptık sigara paramızı size attık daçekim gelmezsse alırım geri
Bakalım başlar birazdan inşallah uçmazlar 😀merit king 3 4 dakika da ödüyo normalde