- 7,202
- 6,308
- 113
İlk adım tbrikler
Dolar bide heİlk adım içerde hedef 300 milyar dolar 💸
Yükseklerde gözümüz yok valla abi şuradan kendimize 1 k harçlık çıkarsak kahraman oacagiz da umarım başarırız hayırlı bayramlar bu arada dostİlk adım içerde hedef 300 milyar dolar 💸
Kanki altı kurtarmaz hayırlı pazarlar nasılsınDolar bide he
Çek o zaman 2100 ü 1100 ü geri at atana kapat konuyu gerek yok devam etmeye 😂😂Yükseklerde gözümüz yok valla abi şuradan kendimize 1 k harçlık çıkarsak kahraman oacagiz da umarım başarırız hayırlı bayramlar bu arada dost
Olur reis olur ☺Yükseklerde gözümüz yok valla abi şuradan kendimize 1 k harçlık çıkarsak kahraman oacagiz da umarım başarırız hayırlı bayramlar bu arada dost
Ey gidi fear 🤣Çek o zaman 2100 ü 1100 ü geri at atana kapat konuyu gerek yok devam etmeye 😂😂
Sen bak burfayız reisBı maç bakalım
Daha para hesaba yansımadı şimdi bekle ki maç bitsinÇek o zaman 2100 ü 1100 ü geri at atana kapat konuyu gerek yok devam etmeye 😂😂
Dün 200 u bin yapamadık son adımda yaktı biziGüvenim sonsuz sana
Hiç iyi değilim dost dün gece 5k aldım yegenimden ne spor ne slorlt hiç biri iyi gitmediKanki altı kurtarmaz hayırlı pazarlar nasılsın
Bugün 100 k olsun ozaman reis has izinliyiz takip edelim ☺Dün 200 u bin yapamadık son adımda yaktı bizi![]()