- 51,712
- 48,892
- 113
Beyler bir dostumuz sen yaparsın kazan kazandır dedi iki üç adım atalım kazancımız ortak takip eden bir iki dosta dm atarız bol sans
Hadi bakalım şimdi den bol şanslarBeyler bir dostumuz sen yaparsın kazan kazandır dedi iki üç adım atalım kazancımız ortak takip eden bir iki dosta dm atarız bol sans
😀😀😀 Bende denk gelemedim öyle dostaBi dost da bana sen yaparsın dese ne güzel olur garibanız diye tekme vuruyolar
Bol şans reisimBeyler bir dostumuz sen yaparsın kazan kazandır dedi iki üç adım atalım kazancımız ortak takip eden bir iki dosta dm atarız bol sans
Sigara aldinmi onu soleBeyler bir dostumuz sen yaparsın kazan kazandır dedi iki üç adım atalım kazancımız ortak takip eden bir iki dosta dm atarız bol sans
bol şanslarBeyler bir dostumuz sen yaparsın kazan kazandır dedi iki üç adım atalım kazancımız ortak takip eden bir iki dosta dm atarız bol sans
Bizde sititoz ediyoz ama burdan değil reelddn 🤣🤣Bizim de dostlarımız bizden istiyor 24 saat maşallah 🤣
Şuan yoğun çalışmalar içinde galiba 😀Kupon hazırsq sallq gelsin
Bol şanslar dostBeyler bir dostumuz sen yaparsın kazan kazandır dedi iki üç adım atalım kazancımız ortak takip eden bir iki dosta dm atarız bol sans
Bol şansBeyler bir dostumuz sen yaparsın kazan kazandır dedi iki üç adım atalım kazancımız ortak takip eden bir iki dosta dm atarız bol sans
Bol şanslarBeyler bir dostumuz sen yaparsın kazan kazandır dedi iki üç adım atalım kazancımız ortak takip eden bir iki dosta dm atarız bol sans
Bence en iyisi biz bekleriz yeterki kazanan kuupon olsun reisŞuan yoğun çalışmalar içinde galiba 😀