- 2,216
- 1,626
- 113
Ne diyim dayı haklısınKolpacı ayıp yaptı sözde rol açacaktı iki üç kişi burada var ben değil ben dışarı çıktım zaten hani kendimi kurtarayım dedim Yazık yani bu kadar adam takip etti o kadar
Ne diyim dayı haklısınKolpacı ayıp yaptı sözde rol açacaktı iki üç kişi burada var ben değil ben dışarı çıktım zaten hani kendimi kurtarayım dedim Yazık yani bu kadar adam takip etti o kadar
EeOlay yeri inceleme geldi
Muro herkes şahit sana atayım dedim sen kabul etmedinBaronozim öyle bir ismi var bu Kolpacı daha önce bana söz vermişti 500 atacaktı Ben unutmam 20 gün ortadan kayboldu sonra geldi ben oralı olmadım Üstüne düşmedim dün o kadar takip ettik Fero sağ olsun arkadaşa attı sonradan geldi o yine sesimi çıkarmadım iyi olmuş
Günaydın dost hep o karılar yüzünden bunlar dost 2 sayı az atsalardi şimdi başka şeyler konuşuyor olurdukOlay yeri inceleme geldi
Günaydın kanka sağlık olsunGünaydın dost hep o karılar yüzünden bunlar dost 2 sayı az atsalardi şimdi başka şeyler konuşuyor olurduk![]()
İfşa et kanka isimleri ne herkes bilsin ona göre hareket etsinMuro herkes şahit sana atayım dedim sen kabul etmedinayrıca ilk giden paramız değil olmayacakta sadece oda değil akşam iki kişi daha tokatladı beni canları sağolsun ne diyelim...
Abi kusura bakma ama hakettin öyle her isteyene para atıyorsunMuro herkes şahit sana atayım dedim sen kabul etmedinayrıca ilk giden paramız değil olmayacakta sadece oda değil akşam iki kişi daha tokatladı beni canları sağolsun ne diyelim...
Boşver Hakan'ım şimdi adamın işini görmesek içimizde kalırdı iyisimi giden 500 olsun o vicdan azabıyla uyumaktansa paramiz gitsin kazanırız yineAbi kusura bakma ama hakettin öyle her isteyene para atıyorsun
CiddimisinMuro herkes şahit sana atayım dedim sen kabul etmedinayrıca ilk giden paramız değil olmayacakta sadece oda değil akşam iki kişi daha tokatladı beni canları sağolsun ne diyelim...
Abi şaka gibi valla ya bu ne saçmalık isterken böyle böyle ama tokstliyorlsr rezil heriflerBoşver Hakan'ım şimdi adamın işini görmesek içimizde kalırdı iyisimi giden 500 olsun o vicdan azabıyla uyumaktansa paramiz gitsin kazanırız yine
Herkese güvenmyeceksin dostum, konuda aktif diye , kolpacı dolu her yerMuro herkes şahit sana atayım dedim sen kabul etmedinayrıca ilk giden paramız değil olmayacakta sadece oda değil akşam iki kişi daha tokatladı beni canları sağolsun ne diyelim...
Vay be. Helal olsun dayı ağır sempati kazandın bendenKimse 500 lira için kendini küçük düşürmek istemez olmuştur bir şeyler kazanır atarım demiştir cekememistir bir kupon yaparım banada para kalır demiştir kumar işte hepimizin hayatında var bazen işler planladigin gibi gitmez vardır herkesin kendine göre haklı sebebleri bir gün sağlam vurup forumda kimin ne ihtiyacı varsa karşılamak istiyorum
Sen güzel bir adamsın.Kimse 500 lira için kendini küçük düşürmek istemez olmuştur bir şeyler kazanır atarım demiştir cekememistir bir kupon yaparım banada para kalır demiştir kumar işte hepimizin hayatında var bazen işler planladigin gibi gitmez vardır herkesin kendine göre haklı sebebleri bir gün sağlam vurup forumda kimin ne ihtiyacı varsa karşılamak istiyorum
Şuan kim tokatladıÖyle olmaz dostum bu forumda kaç defa dağıtıcı rolünü üstlendim hesabıma 10 k da geldi 5 k da herkes benden para beklerken ben bencil düşünüp 10 k yı atayım 1.40 vurup 14 k yapayım dersem bu düpedüz hırsızlık lamısı cimisi yok bu işin yazık , rolü takip edenin suçu ne , kendi hatamın bedelini 10 kişiye mi ödeticem karakter önemli üzgünüm
Baron diye birisiŞuan kim tokatladı
Vay be ne kadar aldıBaron diye birisi
Net bilgim yok dostum ama 1500 ama 15 k fark eder mi dostumVay be ne kadar aldı