- 21
- 3
- 3
Yok kral konu açmayacagim destek konusuna yazmam için 200 mesaj olması yazıyor yoksa siliniyor imiş200 mesaja ulassan bile o sponsor sikayeti gene acamazsin sadece başkanla ve adminlerle konuşman gerek reis
Yok kral konu açmayacagim destek konusuna yazmam için 200 mesaj olması yazıyor yoksa siliniyor imiş200 mesaja ulassan bile o sponsor sikayeti gene acamazsin sadece başkanla ve adminlerle konuşman gerek reis
Bende zenitten yattım
De
Evet destek konusu icin dogruYok kral konu açmayacagim destek konusuna yazmam için 200 mesaj olması yazıyor yoksa siliniyor imiş
Etiket attım ama dönüş yapmadı yöneticiler200 mesaja ulassan bile o sponsor sikayeti gene acamazsin sadece başkanla ve adminlerle konuşman gerek reis
Nasıl olacak bilmiyorum 32 gün oldu ödeme yapmıyorlar rezil oldukEvet destek konusu icin dogru
Reis sen niye başından beri yazmadın 32 gün üstüne senin yazmanda normal degilNasıl olacak bilmiyorum 32 gün oldu ödeme yapmıyorlar rezil olduk![]()
Kral buraya zaten Perşembe sponsor olmuş istesem de yazamazdim kiReis sen niye başından beri yazmadın 32 gün üstüne senin yazmanda normal degil
Anladım neyse sen rollerde mesaj kas sonra halledersin isiniKral buraya zaten Perşembe sponsor olmuş istesem de yazamazdim ki
Kral roll de yok haftasonu aç kaldık vallaAnladım neyse sen rollerde mesaj kas sonra halledersin isini
Şaka gibi ya nasıl olacak bilmiyorum 32 gündür perişan ettilerAnladım neyse sen rollerde mesaj kas sonra halledersin isini
Reis halleder bizim adminler emin ol egerki hakliysan ama haksizsan zaten bakmazlar bile incelemeye alırlar senin durumu sen bi 200 mesaj ol heleŞaka gibi ya nasıl olacak bilmiyorum 32 gündür perişan ettiler
BOl şanslar kralBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Reis ac kalmadikda bugün dunya mac var roller sabah güzel gidiyodu ama son adim ilk adin hep patlıyor hafta içi sanki daha iyi geldiKral roll de yok haftasonu aç kaldık valla
Haklıyım tabiki kanka 225 k çekim aynı anda 4 parça şeklinde 175 k geldi 50 gelmedi bak inceleReis halleder bizim adminler emin ol egerki hakliysan ama haksizsan zaten bakmazlar bile incelemeye alırlar senin durumu sen bi 200 mesaj ol hele
Reis sen bunu havalemi cekdinHaklıyım tabiki kanka 225 k çekim aynı anda 4 parça şeklinde 175 k geldi 50 gelmedi bak incele
bol sansBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Aramızda kalsın ama senin bu para havuz sisteminde kalmış olabilir bankayı arayıp havuzdaki parayı sorgulatHaklıyım tabiki kanka 225 k çekim aynı anda 4 parça şeklinde 175 k geldi 50 gelmedi bak incele
Bu çekim yaptığın banka hala acikmi kapalimiHaklıyım tabiki kanka 225 k çekim aynı anda 4 parça şeklinde 175 k geldi 50 gelmedi bak incele
Kral Perşembe günü bankaya gittim ses kaydı da aldım havuzda adıma para var mı diye aradı bir yeri kadın yok cevabı aldıAramızda kalsın ama senin bu para havuz sisteminde kalmış olabilir bankayı arayıp havuzdaki parayı sorgulat
Açık tabiki aktif şekilde işlem bir Nisan da oldu 2 Mayıs bugün hesapta bir sıkıntı yokBu çekim yaptığın banka hala acikmi kapalimi