- 51,158
- 48,479
- 113
Başarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Bol şans kral hiç huyum değildir kasa tam takır haftasonu 😞Başarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Geldi 2 gözümün vicegi👑👑Başarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Bol sans en bastan takipteyizBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Bol şanslarin olsun başkanım @sinansrml63Başarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Bol şanslarBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
bol sans kroBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Bol şans dostBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
ooo hakanimN
Bol şans dost
Bol şansBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
patlama😂😂Kupon hazırsa yola gelsin reisim 👑
Sıkıntı yok Kazan senÖncelikle bunu yazayimda dostlarım bir saat öncesine kadar kod konusundaydim sigara ve parasizdim çok param yok şuanda lütfen dm olayına girmeyelim kazanırsak elimizden geldiğince herkese ulaşırız zaten
Reisim benden sana tavsiye burda takip edenlerden sen ulas ulascak okduklarina burda etiket atma bence kupon kazanınca sen ulas hur gur çıkmasın diye 👑Öncelikle bunu yazayimda dostlarım bir saat öncesine kadar kod konusundaydim sigara ve parasizdim çok param yok şuanda lütfen dm olayına girmeyelim kazanırsak elimizden geldiğince herkese ulaşırız zaten
kac paramiz var simdiÖncelikle bunu yazayimda dostlarım bir saat öncesine kadar kod konusundaydim sigara ve parasizdim çok param yok şuanda lütfen dm olayına girmeyelim kazanırsak elimizden geldiğince herkese ulaşırız zaten
O zaman bize gelmez senin Şansın bol olsunBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım