- 20,993
- 22,761
- 113
Bende onu dile getirdim ağa bu konuda sayı sayan herkesi tek tek not aldım eğer bir gün bir yerde benim konuma gelecek olurlarsa cevabı o zaman vereceğim.Bu konuyu takip edenin kendine saygısı yoktur kansızın önde gidenidir
Bende onu dile getirdim ağa bu konuda sayı sayan herkesi tek tek not aldım eğer bir gün bir yerde benim konuma gelecek olurlarsa cevabı o zaman vereceğim.Bu konuyu takip edenin kendine saygısı yoktur kansızın önde gidenidir
KOCAMAN HARFLERLE YAZIKLAR OLSUN ULAN PARA SEN NE BÜYÜK BİR KUDRETSİN DAHA DÜNE KADAR KÜFÜR EDENLER 500₺ ALABİLİR MİYİZ ACABA DİYE SAYI SAYIYOR ALLAH BENİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİNDE KAPIDAKİ BAĞLI KÖPEK ETSİN DAHA İYİ

hikmetle su an adam bile vururduk @hkmtgnl motor kullanmayı biliyon mu la al besiktasın motoru tetikcilik yapak. yapı krediyi kursunlayakAç kalırım sokakta kalırım çöplerde yatarım ki zamanında onuda yaşadım yanlış yapan kimsenin parasına minnet etmem Allah'ım o günleri bana gösterecekse canımı şimdi şuan alsın daha iyi 500 TL ye şerefimi satmadım satanada helal olsun.
Birader kimle ne husumetiniz varsa aranızda olan bitendir.Sen burada herkesi dahil edemezsin kansız falan yakışmıyor sana laflarına dikkat etBu konuyu takip edenin kendine saygısı yoktur kansızın önde gidenidir
aynısını tahire dedim milyon tuttursam kuruş vermem bu konuyu takip edenlereBende onu dile getirdim ağa bu konuda sayı sayan herkesi tek tek not aldım eğer bir gün bir yerde benim konuma gelecek olurlarsa cevabı o zaman vereceğim.