- 19,121
- 3,898
- 113
Gönder diğer adımıÜç adım atalım sana @ozkancoskun57 birde @Benimsansim25 500 er atalım üç kişiye
Gönder diğer adımıÜç adım atalım sana @ozkancoskun57 birde @Benimsansim25 500 er atalım üç kişiye
Kesene bereket renktas umarım gelirÜç adım atalım sana @ozkancoskun57 birde @Benimsansim25 500 er atalım üç kişiye
Beni unuttun abi hahahahaÜç adım atalım sana @ozkancoskun57 birde @Benimsansim25 500 er atalım üç kişiye
ewy ins bqsarili olurzÜç adım atalım sana @ozkancoskun57 birde @Benimsansim25 500 er atalım üç kişiye
Bol şanslar yazdığın gelsinSponsor @Beşiktaş dosta teşekkürler
Ooo sen neredesin la epeydir yoksun hosgeldinBeni unuttun abi hahahaha
Hoşbulduk mecburi biraz ara vermiştim geri geldik baya şans diledik görmedin öyle olsunOoo sen neredesin la epeydir yoksun hosgeldin
Sende vardın degilmi dur bakalım sanada pay cikaralim bir bakalım başarılı olursakewy ins bqsarili olurz
Valla görmedim hoşgeldin senide alalım @Kadir2810 bu da alalım 5 kişiye 500 yapalım gerekirse bir adım fazla atarızHoşbulduk mecburi biraz ara vermiştim geri geldik baya şans diledik görmedin öyle olsun
Yolla gelsin knkSende vardın degilmi dur bakalım sanada pay cikaralim bir bakalım başarılı olursak
o zaman 5 adim olduSende vardın degilmi dur bakalım sanada pay cikaralim bir bakalım başarılı olursak
Para gelemdi kiYolla gelsin knk
Dünkü gibi olmasın knk 😁Valla görmedim hoşgeldin senide alalım @Kadir2810 bu da alalım 5 kişiye 500 yapalım gerekirse bir adım fazla atarız
simdi yatacak izleDünkü gibi olmasın knk 😁
Abi benim için bir adım atıp riske atma şaka yapıyorum ben takip eden arkadaşlara at senValla görmedim hoşgeldin senide alalım @Kadir2810 bu da alalım 5 kişiye 500 yapalım gerekirse bir adım fazla atarız
Bol sanso zaman 5 adim oldu
gnder 2 dost vuralim voleyi masa tenisindenmi gidexenValla görmedim hoşgeldin senide alalım @Kadir2810 bu da alalım 5 kişiye 500 yapalım gerekirse bir adım fazla atarız
Aman dost olmasın ya bugün kazanalımDünkü gibi olmasın knk 😁
yatarBol sans
Yok yok üç adım yeter hepimize paylaşırızAbi benim için bir adım atıp riske atma şaka yapıyorum ben takip eden arkadaşlara at sen