- 41,536
- 32,693
- 113
Tahmin ettim kanka helalşşşş ses etme tahirim![]()
![]()
Sen ne anlatiyon ve abi abla 🤣🤣🤣🤣şşşş ses etme tahirim![]()
![]()
bi 630 lira çektiydik dedik yardım edek bi poka yaramıyor zaten 15 dk sonra kaybecez kanka işe yarasın hayırlı geceler görüşürüzTahmin ettim kanka helal
ne diyon kuzen 1000 lira bul 15k yapak bu gece evdeyim bak alowwwSen ne anlatiyon ve abi abla 🤣🤣🤣🤣
İyi geceler kanka bol kazançlarbi 630 lira çektiydik dedik yardım edek bi poka yaramıyor zaten 15 dk sonra kaybecez kanka işe yarasın hayırlı geceler görüşürüz![]()
1 k olsa Ankara'ya gidicem kuzen 40 50 k para alicam gidemiyorum mkne diyon kuzen 1000 lira bul 15k yapak bu gece evdeyim bak alowww![]()
3 gündür bir gidemedin ankaraya bu gece bulcam parayı 1000 atıcam sana bilet parası 10 k atmazsan adisin gidince ankaraya kjadjsadnads1 k olsa Ankara'ya gidicem kuzen 40 50 k para alicam gidemiyorum mk
Dedektör boyun devrilsin hemi sende mi buradaydin kral nasılsın iyisindir insallahSen ne anlatiyon ve abi abla 🤣🤣🤣🤣
10 k çok kuzen seninle alışverişimiz var 1.5 k ideal 😅3 gündür bir gidemedin ankaraya bu gece bulcam parayı 1000 atıcam sana bilet parası 10 k atmazsan adisin gidince ankaraya kjadjsadnads![]()
ayıp insan 10k nedir 15k atarım kuzen ayıpsın der üzdüüüü :/10 k çok kuzen seninle alışverişimiz var 1.5 k ideal 😅
Kötüyüm kuzen varlık içinde yokluk çekiyorum koluma taktigim saat 10 k ama 1 k bulamıyorumDedektör boyun devrilsin hemi sende mi buradaydin kral nasılsın iyisindir insallah
Ne diyeyim kral herşeyin hayırlısıKötüyüm kuzen varlık içinde yokluk çekiyorum koluma taktigim saat 10 k ama 1 k bulamıyorum
Olduda nezaman atmadım hadi söyle 🤣🤣ayıp insan 10k nedir 15k atarım kuzen ayıpsın der üzdüüüü :/