- 51,712
- 48,892
- 113
Bir dostumuz yeter bu kadar surundugun dedi bir rol yap kurtar ikimizide dedi başlayalım bakalım
Bol şans o zaman🤣Bir dostumuz yeter bu kadar surundugun dedi bir rol yap kurtar ikimizide dedi başlayalım bakalım
BetvaktiBonus alabilecegimiz bir site varmı beyler bildiğiniz bonussuzmu dalalim
Dost ben jokere atıyordum o da şartları değiştirdi bi bak belki çekebilirsinBonus alabilecegimiz bir site varmı beyler bildiğiniz bonussuzmu dalalim
Dostun yok senin yalan konuşmaBir dostumuz yeter bu kadar surundugun dedi bir rol yap kurtar ikimizide dedi başlayalım bakalım
Bol sanslar olsunn yol acik olur supriz kazanc dilerimBir dostumuz yeter bu kadar surundugun dedi bir rol yap kurtar ikimizide dedi başlayalım bakalım
O siteyi hiç bilmiyorum dost link atsana oduyormuEğer ilk defa yatıracaksan gambleron var 1e1 ekliyor ilk yatırıma oda güzel
Bol sans kardesimBir dostumuz yeter bu kadar surundugun dedi bir rol yap kurtar ikimizide dedi başlayalım bakalım
Ey Allah teşekkürler dostlarBol sanslar olsunn yol acik olur supriz kazanc dilerim
Bol şanslarin olsun başkanım. @sinansrml63Bir dostumuz yeter bu kadar surundugun dedi bir rol yap kurtar ikimizide dedi başlayalım bakalım
ÖdüyorO siteyi hiç bilmiyorum dost link atsana oduyormu
Hoşgeldin dost ne yaptın kolun nasıl oldu iyimisin ?Bol sans kardesim
Bas tacisin kardeşim hisgeldinBol şanslarin olsun başkanım. @sinansrml63
Ağrım devam ediyor dost geldim senin içinHoşgeldin dost ne yaptın kolun nasıl oldu iyimisin ?