- 43,503
- 15,707
- 113
O onların üzerine buz gibi soğuk su icmistirO nasıl alıcak öyle dayı faizle paramı veriyorsun millete sen 😂
O onların üzerine buz gibi soğuk su icmistirO nasıl alıcak öyle dayı faizle paramı veriyorsun millete sen 😂
Dost para vurduğunda 3 4 karton al eve at ben öyle yapıyorum maaşa kadar yetiyorİhtiyar ne yapak sigariamiz yok 1.5 ay önce biri bana bunu dese gülerdim puahah
Oo Adamın dibi de burada
[/QUOTE/]
Can dost varol
Paraaaaa faizle ben veriyom 1500 verip 500 aliom gerçi 500de alamiyom🤣🤣O nasıl alıcak öyle dayı faizle paramı veriyorsun millete sen 😂
Baba nasıl hesapladın ya bunu ayaküstüDolandırıcı adam forumu terkeder gider bu forumda benim paramı yememiş adam yoktur 48 k alacağım var forumda Allah'a şükür kimseyi dolandirmadik
Ayakta alkışlıyorum mecazen değil bol şansDolandırıcı adam forumu terkeder gider bu forumda benim paramı yememiş adam yoktur 48 k alacağım var forumda Allah'a şükür kimseyi dolandirmadik
Arkadaşların yabina gececem zaten onlardan otlanirim puahhaDost para vurduğunda 3 4 karton al eve at ben öyle yapıyorum maaşa kadar yetiyor
Benimde forumda 93 k alacağım varBaba nasıl hesapladın ya bunu ayaküstüben almamak üzere verdiğim için hep bilmiyorum hiç.
NapıyosunnnO nasıl alıcak öyle dayı faizle paramı veriyorsun millete sen 😂
Doğrudur, benim hayatımda borç vermek diye bir konsept olmadığı için bilmiyorum. Karşılıksız veriyorum, borç olarak alıyorum.Benimde forumda 93 k alacağım var
93k bu forma verilirmiBenimde forumda 93 k alacağım var
Dost verdiğini geri gelecek diye verirsen üzülürsünBenimde forumda 93 k alacağım var
Bol sansBeyler yüzde 50 freebet aldım ama para ,3 kat çevrimi var freebet 3 maç kombine şartlar bittiğinde rol biter
YollaBeyler yüzde 50 freebet aldım ama para ,3 kat çevrimi var freebet 3 maç kombine şartlar bittiğinde rol biter
Yok ne dost hiçbiri geri gelemdi zaten çizik artık hepsineO nasıl alıcak öyle dayı faizle paramı veriyorsun millete sen 😂
Bol şans dostBeyler yüzde 50 freebet aldım ama para ,3 kat çevrimi var freebet 3 maç kombine şartlar bittiğinde rol biter
Sende arkadas var bende oda yok awArkadaşların yabina gececem zaten onlardan otlanirim puahha