- 9,181
- 7,611
- 113
Bol şansEvet bir tıklama alalim kimler burada günaydın cümleten işiniz rast kuponlariniz von olsun
Bol şansEvet bir tıklama alalim kimler burada günaydın cümleten işiniz rast kuponlariniz von olsun
Acaip hırs yapmışım diganim bu maçı alacaz baska yolu yokBugun gelsin roll artık
Hadi inşallahAcaip hırs yapmışım diganim bu maçı alacaz baska yolu yok![]()
Hangi maç o maç laAcaip hırs yapmışım diganim bu maçı alacaz baska yolu yok![]()
Sen yaparsın dostum yeter ki zamana yayAcaip hırs yapmışım diganim bu maçı alacaz baska yolu yok![]()
İban at dost sigara ince çizgimiz yokluğunu yaşadık kimse yasamasinSigara paramız cikarmi
Adamsınİban at dost sigara ince çizgimiz yokluğunu yaşadık kimse yasamasin
Haftaya derbi var ya onu alcaz😂😂😂Hangi maç o maç la
valla bu aralar o kadar kötüyüm ki hangi site bonus veriyor takip bile etmiyorumGünaydım dost hoşgeldin hangi siteye atayım bu parayı şöyle dost
Yaw bende bjk liyim ama sankim babayı alicaz🤣🤣Haftaya derbi var ya onu alcaz😂😂😂
Bonus bulda işe yarasın çekim olur umarimİban at dost sigara ince çizgimiz yokluğunu yaşadık kimse yasamasin
Şu an en iyi betgray mı var acabaAdam akıllı yatırım bonusu veren site kalmadı
kafana gore basla bitirelim su isi dostBeyler baştan söyleyeyim herkesin bildiği üzere benim bu aralar durumum yok akşam bir dostun sponsorluğunda üç beş bir şeyler kazandım forumda ikiniisiye borcum vardı ödedim bir karton sigara aldım kalanida bu umarım başarılı oluruz bende kazanırım bir kaç dosyada faydam olur
Bir karton wawwwwBeyler baştan söyleyeyim herkesin bildiği üzere benim bu aralar durumum yok akşam bir dostun sponsorluğunda üç beş bir şeyler kazandım forumda ikiniisiye borcum vardı ödedim bir karton sigara aldım kalanida bu umarım başarılı oluruz bende kazanırım bir kaç dosyada faydam olur
En iyi yatırım bir karton sigara😍Beyler baştan söyleyeyim herkesin bildiği üzere benim bu aralar durumum yok akşam bir dostun sponsorluğunda üç beş bir şeyler kazandım forumda ikiniisiye borcum vardı ödedim bir karton sigara aldım kalanida bu umarım başarılı oluruz bende kazanırım bir kaç dosyada faydam olur