- 48,848
- 20,207
- 113
Dağıtımı kim yapacaktı dostum ibanı ben sana attım amaKafana göre
Dağıtımı kim yapacaktı dostum ibanı ben sana attım amaKafana göre
Bugun formdasın ona göre oynaSen dur burada dost dewam edeceğim seninde hakkın var
Hamza yapıyor da ödeme gelemedi gelince atarım yazarimDağıtımı kim yapacaktı dostum ibanı ben sana attım ama
Kardeşim yazdığı adamlar baş sayfada isimleri var konuya 3. Sayfada gelmişssin laga luga yapıyorsunNeys ben kaçar bundan sonraki roller de böyle olur belirli kişiler alır bizler takip ettigimizle kalırız boşuna uğraşmaya değmez hadi eyvallah
☝Sen dur burada dost dewam edeceğim seninde hakkın var
Marlboram günaydın nasılsınEyvallah
Eline sağlık atıyorum hemenceciklistede olanlar bana iban sallayabılırmı geldiğinde herkese 510 tl aracagım
Losers ibani var atayim mi
atsanıza iban sallıyım
attım onaLosers ibani var atayim mi
Geldi kesene bereket dost
Forumda 1 tane etkinliğiniz yokNe kısmeti ağa ya kısmet olsa bize de çıkardı en baştan beri takip ediyoruz bir halt anladiysam ne olayım ben böyle rol görmedim 8 kişi 250 vermek varken 4 kişi 500 niye verirki en azından herkes kazanırdı burda olan
Çekim hızlı mı bu sitedr kankam isminden dolayı bitik sitelerden diyordum
Dogan yazdigim seylere alinti yapmaGünü birlik işte çalış 1 k alırsı istediğini yersin
Ooooo kimleri görüyorumLosers ibani var atayim mi
Normal Max 25 dakikaÇekim hızlı mı bu sitedr kankam isminden dolayı bitik sitelerden diyordum
dayı ilk defa seni görüyorum ne bu isyan bir kere bir konu aç bi adın geçsinNe kısmeti ağa ya kısmet olsa bize de çıkardı en baştan beri takip ediyoruz bir halt anladiysam ne olayım ben böyle rol görmedim 8 kişi 250 vermek varken 4 kişi 500 niye verirki en azından herkes kazanırdı burda olan
Sana mı soracağımDogan yazdigim seylere alinti yapma