- 8,329
- 4,746
- 113
Bol şansın olsun
La klavye deli kanlısı işine bak karnını doyurmaya para dileniyor şehrimi soruyorKocum sen hangi sehirde yasiyorsun
Yollamadila sigara cukkası aldın ya konu başında
Niye zarar ne olduBen bu ilk rolden zararla çıktık çok şükür![]()
Klavyeden mevzuyu uzzatmayalim diye sorduum ayyni sehirdeysek yazismaya cook gerek yokLa klavye deli kanlısı işine bak karnını doyurmaya para dileniyor şehrimi soruyor
Eş dost hısım akraba derkenNiye zarar ne oldu
Sen buraya geleceğin parayla döner al karnını doyur abi tavsiyesiKlavyeden mevzuyu uzzatmayalim diye sorduum ayyni sehirdeysek yazismaya cook gerek yok
Bugun iyisin iyi kazanırsın dahaEş dost hısım akraba derkenbende anlamadım
![]()
özelden yazanlarada atarsan bişey kalmaz tek dalım vardı oda bitti keşke 250 olanı destekleseydimBen bu ilk rolden zararla çıktık çok şükür![]()
Adanadayim ben eger sende adannadaysan goruselim eger adanada degilsen buradan hic birbirimize yazmayalim bir sonu olmayacakSen buraya geleceğin parayla döner al karnını doyur abi tavsiyesi
Rastgele,,Bir daha başlayalım banada kar kalarak hareket edelim lütfen rica ediyorum
İnş hallollur muromPazartesi haber gelecek
Bol şans fedomBol şans beyler start verildi
Ankara kankam yolun düşerse beklerim kalenin oraya uğrarsan yaz alıyım seniAdanadayim ben eger sende adannadaysan goruselim eger adanada degilsen buradan hic birbirimize yazmayalim bir sonu olmayacak
Bolşans,,Bol şans beyler start verildi
Halledeceğiz dost az sabret Kadir abinin de seninde işini çözerimözelden yazanlarada atarsan bişey kalmaz tek dalım vardı oda bitti keşke 250 olanı destekleseydim![]()