sorun degil dost sigaram var benim bos vaktim vardi takip ediyorum dilencilige gerek yok alisigiz bu durumlara getirelim kuponuSende varsın dost baştan beri sanada bir çare bakalım
sorun degil dost sigaram var benim bos vaktim vardi takip ediyorum dilencilige gerek yok alisigiz bu durumlara getirelim kuponuSende varsın dost baştan beri sanada bir çare bakalım
Sen olamazsın zaten öyle bir potansiyelin yok seninforumda etkinliğin varmı? veyahut dağıtım yaptın mı hiç.
genelde bu tür etkinlikler de daha cok forumda etkinlik yapmış kişilere ödül veriliyor bende olsam seni bilmediğim için sana vermezdim.
Yaşaaforumda etkinliğin varmı? veyahut dağıtım yaptın mı hiç.
genelde bu tür etkinlikler de daha cok forumda etkinlik yapmış kişilere ödül veriliyor bende olsam seni bilmediğim için sana vermezdim.
Bak gari, 🙄Sen olamazsın zaten öyle bir potansiyelin yok senin
Bol sans kralEvet bir tıklama alalim kimler burada günaydın cümleten işiniz rast kuponlariniz von olsun
babalarin babasiii
Görmüş oldun işte,,kendine sıkıntı yapacak bir durum yok,,olursa zaten olur olmazsada,,hee de geçç,,Ben bu forumda ki rollere pek katılmam nadir kstildim buna ama böyle bişe görmedim ben neyse bişe demiyorum herkesin kendi kazancı bol şanslar
attir suna artikee gol nerde kaldı ..
Kankam bu siteler iflas mi etti ya hiç arayan soran yok 😄babalarin babasiii
tesbihsever
adamin hası