Buda mı wonnnnn😍😍😍Tebrikelr @Beşiktaş
Doğan sana atsam hepsini listedeki arkadaşlara dagitirmisinDep attı![]()
betvakti yapsanaYoucas nasıl Dostlar iyi mdir güncel nedir, bende ordan roll patlatayım diyorum
@Beşiktaş dostumuz destek vermiş🙏🥰
Bitti mi şimdiDoğan sana atsam hepsini listedeki arkadaşlara dagitirmisin![]()
Oldu valla Şahin'im ilginç bu kadar başarı kalbe zararBuda mı wonnnnn😍😍😍
Bana at dağıtırımDoğan sana atsam hepsini listedeki arkadaşlara dagitirmisin![]()
Atarım kankam sıkıntı yok iban atsınlar banaDoğan sana atsam hepsini listedeki arkadaşlara dagitirmisin![]()
Güzel oldu,,yakışır,,Buda mı wonnnnn😍😍😍
Listeyi tekrar at biDoğan sana atsam hepsini listedeki arkadaşlara dagitirmisin![]()
Kesene bereket dost,,Doğan sana atsam hepsini listedeki arkadaşlara dagitirmisin![]()
No bonus yaptılar dostum ordabetvakti yapsana
Yok kazandigimin yarısını dahitiyor yarısını kendime aliyorum bir daha yapariz bu bitsinBitti mi şimdi
bir daha soyleeee ahaha
BekliyoruzYok kazandigimin yarısını dahitiyor yarısını kendime aliyorum bir daha yapariz bu bitsin
Gayet şıkk ve makul davranışlarr,,tebrikler dost,,Yok kazandigimin yarısını dahitiyor yarısını kendime aliyorum bir daha yapariz bu bitsin
Nazar değdirme kendine yavaştan devam kralOldu valla Şahin'im ilginç bu kadar başarı kalbe zarar![]()
tebrikler kafana gore herkes isterYok kazandigimin yarısını dahitiyor yarısını kendime aliyorum bir daha yapariz bu bitsin