Gayet makul,,,Liste bu @dogan0609
Gayet makul,,,Liste bu @dogan0609
Liste yasak modlar duymasınListe bu @dogan0609
Tebrikler feromm en başından beri burdayızDoğan sana atsam hepsini listedeki arkadaşlara dagitirmisin![]()
Kalbini çok yormadan sigaraları halledip az dinlen , güzel bir orta Türk lahvesi al bültene bak, 1 k lık 5 veren bir kombine sıkıştır araya akabinde git bi karton daha sigara sal, kahvaltı söyle kendine dışardan güzel şöyle Ayvalık tostu daha ne diyeyim😂😂😂Oldu valla Şahin'im ilginç bu kadar başarı kalbe zarar![]()
Tamam kankam bana iban atsınlarListe bu @dogan0609
Sende bana iban atArkadaşlar kazananlar iban atar mı bana
Attım kankaSende bana iban at
Hala gelen yok laSende bana iban at
Bol şans ihtiyarHala gelen yok la
Yok ulen yok kuruş yok awBol şans ihtiyar
Youcas iyi değil mi dostumbetvakti yapsana
Ödüller gönderildi @dogan0609 ya iban atın emeğinize sağlık beylerHala gelen yok la
orası da iyi de şartlarını bilmiyorum dostYoucas iyi değil mi dostum
Sıkıntılı site yaaa,,sen bilirsin genede dost,,Youcas iyi değil mi dostum
Güncel biliyorsan atar misin karam, aşkın sevgin bu mu ne olacak bu aşkın sonu😂orası da iyi de şartlarını bilmiyorum dost
eyw kesene bereket gidip sigaramızı alalım düşmezdik bu kadar da işsizlik olunca neyse bol şanslar.Ödüller gönderildi @dogan0609 ya iban atın emeğinize sağlık beyler
Kesene bereketÖdüller gönderildi @dogan0609 ya iban atın emeğinize sağlık beyler
Kaç kişi ne kadarÖdüller gönderildi @dogan0609 ya iban atın emeğinize sağlık beyler
Harbi mi🙄Sıkıntılı site yaaa,,sen bilirsin genede dost,,
Kime iban atıyoruz anlmadım şimdiÖdüller gönderildi @dogan0609 ya iban atın emeğinize sağlık beyler