- 5,481
- 2,263
- 113
Yoo arkandan sovenleri izlemeye devamAğla 800 bini 2.150 m hazırlık maçında dün yaptım 2 m çektim 150 gitse de umrumda olmaz. Zaten buda çok ufak bir miktar 😂 Sen sürünmeye devam mı 😃
Yoo arkandan sovenleri izlemeye devamAğla 800 bini 2.150 m hazırlık maçında dün yaptım 2 m çektim 150 gitse de umrumda olmaz. Zaten buda çok ufak bir miktar 😂 Sen sürünmeye devam mı 😃
Meto her masada var aslan metom 😎Metocanı tüm forumlardan sitelerden banlasan gider horoz dövüştürür yazı tura felan oynar 🤣🤣🤣🤣
@Golcümetin
Paraya bak Tebrikler abiAğla 800 bini 2.150 m hazırlık maçında dün yaptım 2 m çektim 150 gitse de umrumda olmaz. Zaten buda çok ufak bir miktar 😂 Sen sürünmeye devam mı 😃
Abi mi 😂Paraya bak Tebrikler abi
Doğru mu bu ? @Golcümetin para var mı bu işte
Bol bol şanslar ne kazandık Ferhat abiEvet bir tıklama alalim kimler burada günaydın cümleten işiniz rast kuponlariniz von olsun
Gel gitme diye Gustavo çok ısrar ettiSen bıraktım diyip gitmemiş miydin
Biz de dedik hayinlik yapma meto reis dostGel gitme diye Gustavo çok ısrar etti![]()
Bu ne ya hahahahahzxhhxhdbd ,🤣🤣🤣🤣
Gustavo gerçek dost değilmiş. Bırakmaya niyet etmiş adama destek olmak lazım, köstek değilGel gitme diye Gustavo çok ısrar etti![]()
Kumarı bırak forumu bırakma nasıl fikirGel gitme diye Gustavo çok ısrar etti![]()
Aynen +1 fearjr 1k atınca bjk için 1-2 adım yapayım dedim kaybettim. Bjk bizi miklemiyor bile.2-3 dostunuz olsun aranızda dönderin. Harici kimseye bir kurus dağıtmayın. Kimse değmez.
Kötü fikir forumu bırakmadan kumar bırakılmazKumarı bırak forumu bırakma nasıl fikir![]()
Yok valla her gün kumarı bırak diye baskı yapıyorum. Miklemiyor 🤣Gustavo gerçek dost değilmiş. Bırakmaya niyet etmiş adama destek olmak lazım, köstek değil
GS ye geçAynen +1 fearjr 1k atınca bjk için 1-2 adım yapayım dedim kaybettim. Bjk bizi miklemiyor bile.
İçinde var bunun bilirim 😅Yok valla her gün kumarı bırak diye baskı yapıyorum. Miklemiyor 🤣
Döneriz dur beyaaa 😔😔Aynen +1 fearjr 1k atınca bjk için 1-2 adım yapayım dedim kaybettim. Bjk bizi miklemiyor bile.
Bol şanslarDöneriz dur beyaaa 😔😔