- 51,603
- 48,823
- 113
Hedef iki adım dostlar iki kişiye dmden ulaşırım bugün kira ödemem lazım hedef 15 k ama birden olmaz iki adım yapar paylaşırız dewam ederiz
Bol şans feromHedef iki adım dostlar iki kişiye dmden ulaşırım bugün kira ödemem lazım hedef 15 k ama birden olmaz iki adım yapar paylaşırız dewam ederiz
Teşekkürler apom hisgeldinBol şans ferom
H. B feromTeşekkürler apom hisgeldin
Bol şansHedef iki adım dostlar iki kişiye dmden ulaşırım bugün kira ödemem lazım hedef 15 k ama birden olmaz iki adım yapar paylaşırız dewam ederiz
İnşallah ulaşırsın lan Fero Vallahi kalbimden gelerek söylüyorum İnşallah ulaşırsın kiracılık zorHedef iki adım dostlar iki kişiye dmden ulaşırım bugün kira ödemem lazım hedef 15 k ama birden olmaz iki adım yapar paylaşırız dewam ederiz
Eyvallah dost çok teşekkür ederimİnşallah ulaşırsın lan Fero Vallahi kalbimden gelerek söylüyorum İnşallah ulaşırsın kiracılık zor
Bol şans kankaHedef iki adım dostlar iki kişiye dmden ulaşırım bugün kira ödemem lazım hedef 15 k ama birden olmaz iki adım yapar paylaşırız dewam ederiz
Kanka voleybol oynama basket futbol gitO zaman bol sans
Bu gelsinde sonra onlara geçelimKanka voleybol oynama basket futbol git
Teşekkürler hoşgeldinBol şans kanka
Dün de seni bunlar patlattiBu gelsinde sonra onlara geçelim
Eyw hb kankaTeşekkürler hoşgeldin
Valla normalde favorisi açık ara ama dep şeye 0-4 le başladı.Evin seri yapması lazım acil
Baş egmiyor dep direnioValla normalde favorisi açık ara ama dep şeye 0-4 le başladı.![]()