Sağlık olsunYarım saate dewam ederiz dostlar illa ki ödül dağıtmak lazım
Sağlık olsunYarım saate dewam ederiz dostlar illa ki ödül dağıtmak lazım
Naber kanka@Metings1905 kurutmuşsun tebrikler
O gün mesela thompsom ilk per 6 alır demişsin 6 oran bence o parayı çöpe atıyorsun thomskn savunmacı Allah var konuda açıyorsun dağıttıkları yapıyorsun o parayı daha düşü orana oynasan daha iyi olmaz,i senin için diyorum yanlış anlama senin tarzında oynayan uzman vardı 4 orana nba da 10k atardı battı en son 500 attım, daha donmediNasıl yani
Valla öylede rollerde futbol sıkıcı oluyor diye arkadaşlarında düşündüğümden çok bulamıyorum yoksa ben futbol adamıyım aslında çokta haklisinGeçmiş olsun @Beşiktaş dost bilmediğinden demiyorum sakın yanlış anlama futbol candır
Sağlık olsun başkanYarım saate dewam ederiz dostlar illa ki ödül dağıtmak lazım
Geçmiş olsun dost kötü olduYarım saate dewam ederiz dostlar illa ki ödül dağıtmak lazım
Kanka sansimi deniyorum napalim herkes bi yerden vurmaya çalışıyor bense böyle vurmaya çalışıyorum adam o gün hiç sayı atamadi tabi diyecek bisey yokO gün mesela thompsom ilk per 6 alır demişsin 6 oran bence o parayı çöpe atıyorsun thomskn savunmacı Allah var konuda açıyorsun dağıttıkları yapıyorsun o parayı daha düşü orana oynasan daha iyi olmaz,i senin için diyorum yanlış anlama senin tarzında oynayan uzman vardı 4 orana nba da 10k atardı battı en son 500 attı, daha donmedi
Eyw knkmherseg gönlünce olsunKanka sansimi deniyorum napalim herkes bi yerden vurmaya çalışıyor bense böyle vurmaya çalışıyorum adam o gün hiç sayı atamadi tabi diyecek bisey yok
Eyw kankaEyw knkmherseg gönlünce olsun
Dost kusura bakma isteyen istediği kadar sıkılsın bana göre oncellik para özellikle senin için çünkü kaybedince biz değil sen kaybediyorsun burda kimse sadece sen kazan diye yorum yapmıyor destek olan herkes bı umut kazanırım diye destek oluyorValla öylede rollerde futbol sıkıcı oluyor diye arkadaşlarında düşündüğümden çok bulamıyorum yoksa ben futbol adamıyım aslında çokta haklisin
Batma yeter hırsa gerek yokYarım saate dewam ederiz dostlar illa ki ödül dağıtmak lazım
Naber kanka
[/QUOT
Çok iyi yavrum, sen ?
koskoca Hopa beld. Sokağında kız kavgası oldu ona bakıyorum
Kasanı topla önce kralYarım saate dewam ederiz dostlar illa ki ödül dağıtmak lazım
Çok haklısın...Dost kusura bakma isteyen istediği kadar sıkılsın bana göre oncellik para özellikle senin için çünkü kaybedince biz değil sen kaybediyorsun burda kimse sadece sen kazan diye yorum yapmıyor destek olan herkes bı umut kazanırım diye destek oluyor
Az kalmıştı bizim salako zabıtalar ayırdıParcaladılar mı üzerlerını
Sağlık olsunYazık oldu emeğinize valla çok üzüldüm paraya değilde buradaki çabaya![]()
Buradamisin dost ?Eyw kanka