Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş | Kasa 2000 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,621
10,182
113
O gün mesela thompsom ilk per 6 alır demişsin 6 oran bence o parayı çöpe atıyorsun thomskn savunmacı Allah var konuda açıyorsun dağıttıkları yapıyorsun o parayı daha düşü orana oynasan daha iyi olmaz,i senin için diyorum yanlış anlama senin tarzında oynayan uzman vardı 4 orana nba da 10k atardı battı en son 500 attım, daha donmedi

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,811
11,951
113
O gün mesela thompsom ilk per 6 alır demişsin 6 oran bence o parayı çöpe atıyorsun thomskn savunmacı Allah var konuda açıyorsun dağıttıkları yapıyorsun o parayı daha düşü orana oynasan daha iyi olmaz,i senin için diyorum yanlış anlama senin tarzında oynayan uzman vardı 4 orana nba da 10k atardı battı en son 500 attı, daha donmedi
Kanka sansimi deniyorum napalim herkes bi yerden vurmaya çalışıyor bense böyle vurmaya çalışıyorum adam o gün hiç sayı atamadi tabi diyecek bisey yok

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,566
10,286
113
Valla öylede rollerde futbol sıkıcı oluyor diye arkadaşlarında düşündüğümden çok bulamıyorum yoksa ben futbol adamıyım aslında çokta haklisin
Dost kusura bakma isteyen istediği kadar sıkılsın bana göre oncellik para özellikle senin için çünkü kaybedince biz değil sen kaybediyorsun burda kimse sadece sen kazan diye yorum yapmıyor destek olan herkes bı umut kazanırım diye destek oluyor

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,210
37,438
113
Parcaladılar mı üzerlerını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...